سلام عزيزم. تضمينى وجود نداره ولى اگه يه آبرسان رطوبت رسان عالى و فوق قوى ميخوايد امبریولیس رو امتح ...
خیلی ممنون که جواب دادین میشه بگید حدودا قیمتش چند میشه و اینکه بعدش مرطوب کننده نمیخواد؟خیلی ممنون میشم یک مرطوب کننده و کرم دور چشم خوب هم معرفی کنید🙏
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عزيزم اينايى كه گفتم خودشون رطوب رسان بسيار قوى هستن ديگه اگه دور چشمتون خشكه همون برند سراوى يه ...
عزیزم توروخدا شما که از محصولات پوستی سر در میاری میشه ی روتین خوب بهم معرفی کنید از ی پیج معتبر مشاوره گرفتم این روتین رو معرفی کرد پوستم چربه و مستعد جوش روغن پاک کننده آتشفشانی اینیسفری شوینده گودمورنینگ کوزارکس اسنس آبرسان رووکتین مرطوب کننده حلزون کوزارکس از وقتی که شوینده گودمورنینگ کوزارکس و مرطوب کننده حلزون کوزارکس رو به روتینم اضافه کردم هرروز ی جوش جدید میزنم دیگه خسته شدم چیکار کنم😭 شوینده کوزارکس هم حس میکنم خیلی قویه بعدش پوستم قرمز میشه و حس کشیدگی داره مخصوصا دورچشمم از خشکی سوزن سوزن میشه
اسی جان ببخشید شما از کدوم کرم مو گارنیر استفا ه کردی راضی بودی؟ نرمیش تا چندروز بعد حموم میموند رو موهات؟ هرچی میزنم بهههه زور نهایت تا یه روز نرم نگه داره بعد فوری اثرش میره این اونجوری نیس ؟