2777
2789
عنوان

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
چون شرایط اقتصادی افتضاحه از یه پسر بیست و چندساله خونه و ماشینم و جشن و.... میخوان چیزی که پدرهاشون ...

مسئله اینه توقع هم بیاد پایین بازم دهنت سرویسه و دختر خونه پدرو ترجیح میده

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میگن ایرانسل کنسله ماشین چینی کنسله خب پیدا نمیشه دیگه😂همه که پولدار نیستن دخترا الان فقط شوهر پولدارن میخان حقم دارن ولی پسرا هم گناه دارن خب هرچی تلاش میکنن نمیرسن

باید هردو طرف درک کنن همو توقعاتشونو از هم بیارن پایین

پسرا هم همه پلنگ پسند شدن دختر معمولی نمیخان حتما باید تزریقی و عملی و پیکر تراشی شده باشه 😑

حالا علاوه بر این شنیدم آمار تولد ها هم اومده پایین نازایی، سقط های غیر عمد یعنی جنین خود به خود سقط ...

نمیدونم نگین جان درجریان این مورد نیستم 

اما اره امار زاد و ولد هم اومده پایین طرفای ما ک اصلا بچه کوچیک نیست

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
خاهر خوبارو بردن!

اینو موافقم 

ی مست ته انباری مونده

وقتی میگن ایرانسل کنسله ماشین چینی کنسله خب پیدا نمیشه دیگه😂همه که پولدار نیستن دخترا الان فقط شوهر ...

حالا اونا ک فانه 

دخترا ماشین چینی ببینن سینه خیز میرن براش اما در کل کسی الان ازدواج نمیکنه 

من هر پسریو دیدم درگیر ی عشق قبلیه😁

ن مثال بود والا من هر چی خوشگل دیدم لاشی بود🤣

بنظرم تو تاحالا با ی مرد زشت کچل هیچی ندار هم کلام نشدی ک ببینی فاجعه اصلی اونان بخدا هرچی از بد بود نشون بگم باز کمه 

ی نفر تو فامیلمونه اصن عن تر از این نیس می‌ره جلو آینه میگه وای برم بیرون ندزدنم یا مثلاً وای من چقدر قشنگم و زنش ماهه ب تمام معنا هست و فکر می‌کنه خودش خیلی سر تر از زنشه 

اینقدر مورد دیدم دختر خونه باباش هیچی نداره اما از شوهر همه چی انتظار داره دخترای الان فوق العاده لوس و بی مسولیت شدن کافیه یکساعت بری مثلا آرایشگاه واقعا از طرز فکرشون تهوع میگیری اصلا دنبال آدم درست نیستن ملاک فقططط پوللللبعدم ناله میکنن پارتنر منو درک نمیکنه با پول شوهر حال میکنن و کنارش میرن دنبال....

ملاک های زیبایی برای ایشون تعریف نشده من با ی دکتر بودم ی زمانی ببین یعنی هیچیییییی نداشت اما اعتماد ...

حالا خوبه اون دکتر بوده این سوپر وایزر فروشگاهم هی اینجوری چس کلاس می‌زاره😂😂😂. ینی متنفرممممم از اینجور آدما 

اینقدر مورد دیدم دختر خونه باباش هیچی نداره اما از شوهر همه چی انتظار داره دخترای الان فوق العاده لو ...

دنبال چی

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

حالا اونا ک فانه دخترا ماشین چینی ببینن سینه خیز میرن براش اما در کل کسی الان ازدواج نمیکنه من هر پس ...

من که نمیره تو رابطه ای 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم