2777
2789
عنوان

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده

348 بازدید | 32 پست

چرا الان اصلا پسر خوب پیدا نمیشه؟؟؟

اگرم پیدا بشه یا پول نداره یا ظاهرش بده 

چرا همه یا درگیر اکسشونن یا منتظر نکس؟ 

چرا امار ازدواج انقدر کم شده؟؟؟

سن دخترامون داره میره بالا ممکنه دست ب تصمیمات غلطی بزنن (پسرا برام مهم نیستن)

نمیدونم 

دلم گرفته ازین وضعیت 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توقع بنده پول زیاد و قیافه بودن رو کم کنید همه چیز خوب میشه

سخته 

واقعا هیچکسی کامل نیس این بده 

کاش میشد تا اخر عمر مجرد موند

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
تورم

اره اما لاشی بودن ک ب نرخ تورم و مظنه بورسی فاقد ارتباط و موضوعیته

عزیزم کی گفته اونایی ک زشتن و بی پولن اخلاق دارن؟😂

بخداااااا اونا از همه روانی ترو خودشیفته ترو مغرور تر و پر اعتماد به نفس ترن من دیدما از نزدیک دیدم همون قشنگا صاف و ساده ترن و خاکی ترن

چون شرایط اقتصادی افتضاحه از یه پسر بیست و چندساله خونه و ماشینم و جشن و.... میخوان چیزی که پدرهاشون بعد از سی سال کارکردن و تورم نصف الان بهش رسیدن و دخترای بشدت لوس و غیر مسول که اصلا توانایی مدیریت یک زندگی رو ندارن نظر من اینه

خب مجرد باش.من خودم مجردم.چهلم رد کردم.

من خودم ب تازگی نامزد کردم 

اما خب کلی گفتم

اره اما لاشی بودن ک ب نرخ تورم و مظنه بورسی فاقد ارتباط و موضوعیته

شما پرسیدید چرا آمار ازدواج اومده پایین برای همین عرض کردم

وقتی یه پراید شده آرزو خب اون پسر میترسه ازدواج کنه

اما در رابطه بودن با ذات یک سری ها باید گفت که اونا نطفشون مشکل داشتا

متاهل🧸

عزیزم کی گفته اونایی ک زشتن و بی پولن اخلاق دارن؟😂بخداااااا اونا از همه روانی ترو خودشیفته ترو مغرو ...

ن مثال بود 

والا من هر چی خوشگل دیدم لاشی بود🤣

حالا علاوه بر این شنیدم آمار تولد ها هم اومده پایین 

نازایی، سقط های غیر عمد یعنی جنین خود به خود سقط میشه 

و اگر کسی من رو نخوره شنیدم از علائم ظهور امام زمان هست 😅

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹