سلام عزیزم آره گفتم حالا اون بنده خدا تاپیکش اشغال نشه با چت های ما
ببین اگه دوست داری برند ایرانی باشه میتونی از همون برندهایی که راضی بودی مثل راکوتن یا برایت مکس استفاده کنی بری جلو
اما اگه برندهای خارجی در دسترست هستند توصیه میکنم به جای اونهمه شوینده که استفاده کردی فقط یه دونه شوینده سراوی که مخصوص پوست چربه رو بگیری و تمام! حالا من که نمیگم 100% تضمینه اما خب کم دیدم کسی از سراوی ناراضی باشه! اکثرا راضین
شوینده زیاد قوی هم خوب نیست عزیزم، سد دفاعی پوستتو نابود میکنه، سد دفاعی پوستتم نابود شه، چی میشه؟ صورتت هی چربی تولید میکنه، چربی ها باعث جوش میشن، جای جوش ها باقی میمونه چون سددفاعیت نمیتونه خودشو ترمیم کنه، صورتت ملتهب میشه و...و...هزارتا مشکل زنجیر وار دیگه! پس یه شوینده خوب بگیر نه مثل اون نیتروژینا که انگار آب جوش ریختن رو صورتت
برند بالانس برند تاپی نیست زیاد ! نمیگم بده ولی خب تاثیرگذارم نیست چندان! من شب هایی که نیاسینامید باله آ یا نیاسینامید اوردینری میزنم (اوردینری یکم قویه همیشه نمیزنم) فرداش تمام صورتم یه دست و صافه! یه دونه منفذ بازم پیدا نمیشه رو صورتم
اوردینری میگن تو ایران بار فیکش رسیده البت فعلا حواست باشه اوردینری نخری