2777
2789
عنوان

دلتنگِ وطن📷

2669 بازدید | 92 پست

امروز داشتم اينجا قدم ميزدم و به دوستان جدیدم درمورد ایران توضیح میدادم.یهو فكركردم چقدر دلم براى تهران تنگ شـده….!

بغضمو قورت دادمو به منظره خیره شدم…….

شما هم  دلتون براى شهرتون تنگ ميشه؟💔

سال پیش دومین سالی بود ک شهرم ندیده بودم ارزومیکردم کاش یه مشت خاکش داشتم بوش میکردم هروقت ک دلم میگرفت.یا یه شیشه ای چیزی داشتم پرازهوای شهرم میکردم...یا ب گردوغبارایی ک بادپاییزمیاورد ب حیاط خونمون و گوشه های حیاط جمع میشدن ...این جزئیات یادمیکردم.ولی امسال یسال ازدردام گذشته وشده سومین سالی ک ازش دورم و ....باحسرت تودلم نگه میدارم تمام حرفام...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سال پیش دومین سالی بود ک شهرم ندیده بودم ارزومیکردم کاش یه مشت خاکش داشتم بوش میکردم هروقت ک دلم میگ ...

وای چقدر جالب منم دقیقا روزای آخر که ایران بودم ، به این فکرکردم یه مشت خاک بردارم با خودم بیارم!!

ولی راستش ترسیدم تو فرودگاه فکرکنن مثلا مواد مخدری -چیزی  تو کیفمه ، پشیمون شدم

سلام مجدد😅 عزیزم گفتی یکی از پست هارو ریپلای کنم روتین بهم بگی❤

سلام عزیزم آره گفتم حالا اون بنده خدا تاپیکش اشغال نشه با چت های ما 

ببین اگه دوست داری برند ایرانی باشه میتونی از همون برندهایی که راضی بودی مثل راکوتن یا برایت مکس استفاده کنی بری جلو

اما اگه برندهای خارجی در دسترست هستند توصیه میکنم به جای اونهمه شوینده که استفاده کردی فقط یه دونه شوینده سراوی که مخصوص پوست چربه رو بگیری و تمام! حالا من که نمیگم 100% تضمینه اما خب کم دیدم کسی از سراوی ناراضی باشه! اکثرا راضین 

شوینده زیاد قوی هم خوب نیست عزیزم، سد دفاعی پوستتو نابود میکنه، سد دفاعی پوستتم نابود شه، چی میشه؟ صورتت هی چربی تولید میکنه، چربی ها باعث جوش میشن، جای جوش ها باقی میمونه چون سددفاعیت نمیتونه خودشو ترمیم کنه، صورتت ملتهب میشه و...و...هزارتا مشکل زنجیر وار دیگه! پس یه شوینده خوب بگیر نه مثل اون نیتروژینا که انگار آب جوش ریختن رو صورتت

برند بالانس برند تاپی نیست زیاد ! نمیگم بده ولی خب تاثیرگذارم نیست چندان! من شب هایی که نیاسینامید باله آ یا نیاسینامید اوردینری میزنم (اوردینری یکم قویه همیشه نمیزنم) فرداش تمام صورتم یه دست و صافه! یه دونه منفذ بازم پیدا نمیشه رو صورتم  

اوردینری میگن تو ایران بار فیکش رسیده البت فعلا حواست باشه اوردینری نخری 

آبرسان هایی که داری از برندهای خیلی خوبین ، اگه حساسیتی نداری با همونا روتینت رو حفظ کن الکی عوض نکن

ضدآفتابم  اگه با همون برایت مکس مشکلی نداری با همون برو جلو! میترسم بگم اپیو بگیری، با اونم جوش بزنی الکی پولت حروم بشه. اگه خواهر یا دخترخاله ای داری میتونی بخری اگه بهت نساخت بدی به اونا  

سلام عزیزم آره گفتم حالا اون بنده خدا تاپیکش اشغال نشه با چت های ما ببین اگه دوست داری برند ایرانی ب ...

مرسی قشنگم 😍 شوینده سراوی قصد داشتم بگیرم اما گفتن خیلی ملایمه حتی اسکین کر بهم گفت ی شوینده قوی تر از راکوتن بخر چربی و جوش پوستت کنترل بشه 

الان نیاسینامید باله آ بخرم به نظرت یا صبر کنم اوردینری بگیرم؟

لطفا یه سرم سالسیلیک اسید هم معرفی میکنی خسته شدم از جوشای سرسیاه یه شب در میان با نیاسینامید استفاده کنم خوبه؟

نظرت راجب سرم آبرسان ایزنتری یا کاز دی باها چیه بهتر نیستن؟؟

مرطوب کننده کوزارکس هم حس میکنم ی کوچولو سنگینه مرطوب کننده درماگور بهتر نیست؟ چون میگن باعث جوش سرسیاه نمیشه دیگه

اره ضدآفتاب روزانه همون برایت مکس میزنم ولی ی ضدآفتاب تون آپ ضدجوش پیدا نمیشه؟ برا بیرون رفتن میخام🥺

ببخشید سوالام خیلی زیاد شد اگه جواب بدی ممنون میشم ❤

مرسی قشنگم 😍 شوینده سراوی قصد داشتم بگیرم اما گفتن خیلی ملایمه حتی اسکین کر بهم گفت ی شوینده قوی تر ...

صورتت رو دابل کلینزینگ میکنی؟ منظورم صرفا وقتایی که ضدآفتاب میزنی یا آرایش میکنی نیستا! کلا برای شما که پوستتون چربه بهتره حتی روزایی که تو خونه بودی و اصلا آرایش نکردی ، شب قبل خواب صورتت رو با یه میسلار معمولی پاک کنی اول و مرحله دوم با ژل شست و شو بشوری! میتونی بعضی وقتا(مثل دم پریودی یا روزای گرم تابستونی) که صورت زودتر چرب میشه، یه صابون گوگرد (فکرکنم برند فولیکا یه صابون گوگرد داشت) بخری و اون تایم ها روی نواحی چرب بزنی البته دقت کن حتما از داروخانه بگیری که یه برند معتبر نداشته نه از عطاری

من 17-18 ساله که بودم و صورتم چرب تر از بود همیشه این روش رو استفاده میکردم و اصلا جوش سرسیاه نمیزدم! البته من ماسک خاک رس هم داشتم از برند کدلی (حالا شما از هر برندی که دوست داری بگیر) هفته ای یکبار میزدم و خیلی تاثیر گذار بود. شنیدم برند لافارر یه ماسک گوگرد آورده که اونم خیلی خوبه میتونی اونم امتحان کنی

سالیسیلیک اسید اوردینری خیلی خوبه که متاسفانه الان میگن تو بازار ایران همه اوردینری ها فیک هستن! میترسم بهت بگم بگیری فیک باشه

اگه دوست داشتی میتونی از برند باله آ هم بگیری، اتفاقا همینجا توی اتریش و آلمان میبینم مردم از همین باله آ میگیرن، یه برند دیگه هم دارن به اسم ایسانا! اونم دقیقا همه چیز داره و بین مردم اتریش و آلمان خیلی محبوبه ، قیمتش هم خیلی پایینه ، مثلا در حد 3-4 یورو

با آبرسان ایزنتری جوش زدم   ولی کاز دی باها خوبه! آبرسان باله آ هم خوب بود داشتم خیلیم قیمتش مناسبه! ولی خب به خوبی آبرسان های کره ای نیستن! کلا کره ای ها یه دنیای دیگن

من ندیدم تون آپ ضدجوش ، ولی خب میگم ، میتونی بخری اگه نساخت بهت بدی به یکی دیگه! واقعا تا خودت تست نکنی متوجه نمیشی

صورتت رو دابل کلینزینگ میکنی؟ منظورم صرفا وقتایی که ضدآفتاب میزنی یا آرایش میکنی نیستا! کلا برای شما ...

اره میسلار ویتالایر و چلنج دارم 

سالیسیلیک اسید پائولاز چویس میگن خیلیییی خوبه

آبرسان ایزنتری مگه کره ای نیست؟🤔 لطفا ی آبرسان خیلی خوب کره ای معرفی میکنی 

صورتت رو دابل کلینزینگ میکنی؟ منظورم صرفا وقتایی که ضدآفتاب میزنی یا آرایش میکنی نیستا! کلا برای شما ...

من اینقد محصول تست کردم خوب نبودن مستقیم رفتن سطل اشغال چون خواهر ندارم دخترخالمم من محصول پوستی بهش بدم نمیزنه میگه اگه خوب بود به من نمیدادی میخوای پوستمو خراب کنی😂

اره میسلار ویتالایر و چلنج دارم سالیسیلیک اسید پائولاز چویس میگن خیلیییی خوبهآبرسان ایزنتری مگه کره ...

آره اونم کره ایه خیلیم برند خوبیه اتفاقا ژل شست و شوهاش ضدآفتاباش ماسک صورتش و...و...خیلی چیزاشو داشتم راضی بودم اما نمیدونم چرا آبرسانش اینطوری بود

من آبرسان از برند کره ای illiyoon داشتم خیلی خوب بود! عاشقش بودم یعنی! ولی خب درنظر داشته باش قیمتش یهو خیلی رفته بالا و فکرکنم هشتصد نهصد تومن شده باشه!!! همین برندهای ایسانا یا باله آ آبرسانم دارن درحد 1 الی 2 یورو بود من خریدم خوبم هستن دوست داشتم (اما خب به پای اون کره ایه نمیرسه قطعا)

همون دوتا میسلار که گفتی خوبن، حتما با اونا صورتت رو پاک کن هرشب چه آرایش داشتی ، چه نداشتی

صابون گوگرد هم بزن به نواحی که مستعد دونه سرسیاه هستن، درهفته ماسک خاک رس یا ماسک گوگرد هم بزن ، خیلی تاثیر داره

اما خب زیاده روی نکنیا! زیاده روی بکنی و صورتت حساس بشه، به سددفاعیت آسیب وارد میشه ، نه تنها صورتت بهتر نمیشه بلکه بدترم میشه