2777
2789
عنوان

برای زایمان جاری چقدر هدیه میدید و چند وقت یکبار بریم سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاری من ۱۰۰پول داده بود بهم و سه دست لباس ارزان جمعا میشد ۵۰۰منم تصمیم گرفتم ۲۰۰بزارم روش بدم،اون تا ...

یعنی لباس ها رو برگردونی؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
واقعا ببین چقدر خدا دوستت داره

میدونم.. الان انقدر آدما مذخرف شدن هرچی کمتر فک وفامیل باشه بهتره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه بابا😂😂منظور پولشو

اهان گفتم لباس که برگردونی خیلی زشته فوقش به کسی میدی نخواستیش

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

خواهرم تازه زایمان کرده باجناقا باهم خوب نیستن یبار رفتم سر زدم و سکه پارسیان دادم ۳ و نیم چند دستم لباس خریدم شد ۲ تومن 

🤭لباسارو اگه خواهرم تنش کنه وگرنه به اون پسره باشه میریزه بیرون 

۵۰۰ کادو زایمان؟؟؟؟!!!!

بله با این تفاسیری که نوشت فکر نکنم بیشتر بخواد بده،🤧

اره بابا نمیشه ک ولی از قیمت لباسا خبر داشتم ک چندخریده منم پول خودشو +۲۰۰خواهم داد

خوبه