2777
2789
عنوان

برای زایمان جاری چقدر هدیه میدید و چند وقت یکبار بریم سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

منم با جاریم تو یه ساختمونم

رفت و آمد نداریم ولی بد هم نیستیم

تازه زایمان گردم

روز اول اومد یه پارچ شیر گرم آورد

روز دوم اومد ی شیشه به برای دم نوش آورد

روز سوم با برادرشوهرم اومد و دو میلیون دادن

تا دهم دو سه بار زنگ زد گفت کار داری بگو

من خوشم اومد خدا خیرش بده

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
خواهرم تازه زایمان کرده باجناقا باهم خوب نیستن یبار رفتم سر زدم و سکه پارسیان دادم ۳ و نیم چند دستم ...

سر چی با هم بدن

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر چی با هم بدن

با خواهرم مشکل پیدا کردن 

بعد چون پدر نداریم ابجیم به شوهرم گفت بیا با شوهرم صحبت کن 

اینم رفت پسره دعوا گرفت و فحش داد و وسط دعوا پدرشم فوت شد کلا همه چیو الان از چشم ما میبینه میگه شما تا الان یادش میدادین زندگی نکنه 

دیگه بینشون خیلی بی حرمتی شد شوهرمم گفت من نمیام برای زایمانش دیگه امد خونه بزور داییم مارو برد اون مسره هم خونه نموند بخاطر اینکه ما میخواستیم بریم

با خواهرم مشکل پیدا کردن بعد چون پدر نداریم ابجیم به شوهرم گفت بیا با شوهرم صحبت کن اینم رفت پسره دع ...

ای وای

خیلی سخته پدر نباشه انگار خونه بی ستونه

منم‌ از وقتی پدرم فوت کرد رفتار دامادمون زمین تا آسمون فرق  کرد