مثلا اونایی که قسم میخورن جن دیدن میگن کت و شلوار تنش بود یا چادر یا لباس خواب بلند سفید 🤣🤣🤣 مگه نمیگفتند بدنشون عین اسب و سم دارن تازگیا پیشرفت کردن لباس میپوشن جنا عین ما ؟
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.
بله گلم کاملا حق با شماست نه تنها اجنه بلکه آدم فضایی ها خون آشام ها و گرگینه ها و .... همه شون وجود ...
برعکس شما که بچگانه بحث رو تموم کردی ، من به نظرتون احترام میگذارم و میگم نگاه ما و عقیده ما متفاوته
همین💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برعکس شما که بچگانه بحث رو تموم کردی ، من به نظرتون احترام میگذارم و میگم نگاه ما و عقیده ما متفاوته ...
اگه احترام میذاشتی که اونوقت نمیگفتی نظر طرف مقابلت بچگونه هس درسته ؟
خیلی سادست فقط خواستم تورو متوجه این مسئله کنم اگاهی نداشتن از جهان مون دلیل نمیشه که اصرار به وجود چیزی کنیم که هنوز ازش مطمئن نیستیم و با اینکار این فکر رواج بدیم
من سعی کردم منطقانه جوابت رو بدم ولی انگار شما با منطق و اندیشه سر و کار ندارین
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.
اگه احترام میذاشتی که اونوقت نمیگفتی نظر طرف مقابلت بچگونه هس درسته ؟خیلی سادست فقط خواستم تورو متوج ...
من دارم براتون از جانب خودم نظر میدم که به نظرم نباید قاطعانه چیزیو رد کرد ، بعد شما به مسخرگی میگی بله آدم فضایی و خوناشام و...هم وجود دارن . دقیقا مثل یک بچه ای که میخواد لج کنه و بگه باشه تو ساکت باش فقط ، هرچی میگی درسته
حالا هرچی ، منطق من بهم میگه دست بالا نگیرم و خودمو علامه ندونم و به نظر مقابل احترام بذارم .
هرکس واسه خودش اندیشه ای داره دختر جون ، درست با غلط رو کسی تعیین نمیکنه.
تمام ، موفق باشی💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دارم براتون از جانب خودم نظر میدم که به نظرم نباید قاطعانه چیزیو رد کرد ، بعد شما به مسخرگی میگی ...
حالت خوبه عزیزم ؟ من اونارو داشتم برات مثال میزدم 😐
اوکی به جن باور داری و توهمی نیست مشکلی نیست عقایدت رو هر چی که هست نگه دار برای خودت ولی رواجش نده
چون جهل مردم مون بخاطر عقاید و حرف آدم هایی مثل شما به وجود آمده اگه یه آدمی که واقعا مشکل داره حرفای امثال تورو بشنوه به جای درمانش کجا میره ؟؟ خب معلومه پیش دعانویس
حالت خوبه عزیزم ؟ من اونارو داشتم برات مثال میزدم 😐اوکی به جن باور داری و توهمی نیست مشکلی نیست عقا ...
اصلا از من پرسیدی به دعا و دعانویس و ..اعتقاد دارم یا نه؟😂
من فقط گفتم باور دارم اجنه هم وجود دارن روی زمین ما
همین
ببین به کجا رسوندی که مقصر جهل مردم هم منم
ولش کن دختر خوب ، ولی وقتی تاپیک میزنی انتظار صرفا تایید نداشته باش ، اسمش تبادل نظره دیگه!!
رواجش نده چیه باز