مثلا اونایی که قسم میخورن جن دیدن میگن کت و شلوار تنش بود یا چادر یا لباس خواب بلند سفید 🤣🤣🤣 مگه نمیگفتند بدنشون عین اسب و سم دارن تازگیا پیشرفت کردن لباس میپوشن جنا عین ما ؟
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو کامنتا هم اصرار می کنن که جن دیدن یه درصد فکر نمی کنن که شاید توهم ذهنی شون باشه منم اون زمان که مشکل داشتم و از نظر روحی اوکی نبودم مغزم بعضی موقع ها دچار یه توهم هایی میشد اما هیچ کدوم واقعی نیست
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.
دقیقااا تو کامنتا هم اصرار می کنن که جن دیدن یه درصد فکر نمی کنن که شاید توهم ذهنی شون باشه منم اون ...
پذیرفتن واقعیت سخته براشون و نمیخوان قبول کنن
بعضی ها از در مذهب وارد میشن اما تا اونجایی که به نفعشونه رو قبول دارن بعضی ها از در مسائل متافیزیکی و ماورائی و هیچ کدوم نمیخوان قبول کنن که اینها ساخته و پرداخته ی ذهن خودشونه
مگه مشروب خوردی تا حالا ؟ 😂من اعتقاد ندارم الان که علم پیشرفت کرده عجیبه که همچین افکاری وجود داشته ...
برای من گناه نیست ، پس حتما میدونم که میگم گلی:)
من توی جهانی که کمتر از ده درصد ازش آگاهم ، با قاطعیت هیچ چیز رو رد نمیکنم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎