2777
2789
عنوان

حالا چرا اونایی که میگن جن دیدیم بنده خدارو با لباس آدمیزاد میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست
حالت خوبه عزیزم ؟ من اونارو داشتم برات مثال میزدم 😐اوکی به جن باور داری و توهمی نیست مشکلی نیست عقا ...

چرا اینقدر پافشاری میکنی؟

بهتر نیست هرکس طرز فکر خودشو داشته باشه؟

اونی ک میگه هست دیده شاید دیده شایدم دروغ میگه

بیخیال عزیزم

زیاد پیگیر نباش

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جناب شما اول چشماتون باز کن ببین طرفت آقا یا خانوم بعد بیا نظر بدهو اینکه من نمیخوام با آدمایی مثل ش ...

ببخشید شما خانم بودی .معذرت می خوام .

هر کسی دیدگاه و نظر خودشو دار اما اینهای که شما میگی توهم هست اخرش میرین دکتر و در نهایت قرص به شما مید که همش بی حال و کسل هستین و در خواب 

اما اینو بدونین جن هست شیطان هست و هر جایی که فکرشو نمیکنید هستن حتی در وجود شما اما متاسفانه نمی خواید باور کنید .

شب خوش

حالت خوبه عزیزم ؟ من اونارو داشتم برات مثال میزدم 😐اوکی به جن باور داری و توهمی نیست مشکلی نیست عقا ...

استارترعزیزاینکه  شما به وجودجن اعتقادنداری به این معنانیست که بقیه توهم میزنن .