2777
2789
چرا عزیزم

بخاطر لکنت پسرم

ـ

بخاطر پول زیادی که داریم وبرادرشوهرام دارن حقمونو میخورن ونمیدن وعین سگ زندگی میکنیم

بخاطر توهین های خانواده شوهرم

بخاطر مادر شوهر مریض وعلیلم که الان شوهرم با برادراش در افتاده ونمیزاره برم بهش برسم

برای دردها وغم هایی که تو خودم ریختمو کسی نفهمید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجم درک میکنم اما روان از جسم هم مهم تره سعی کن تراپی بری حتما کاربرد داره برات و ورزش کنی

روحیم داݝونه 

دردی دارم اندر درون اگر گویم زبان سوزد اگر نگویم پوست و گوشت واستخوان سوزد

زندگی رو چ سخت چ اسون بگیری میکذره کار خودشو میکنه ادم از یه دوره ای ب بعد منظورم کسایی هستن ک تو زندگی خیلی سختی کشیدن مثل خودم دیگه بی حس میشن بیخیال میشن فقط نظاره گر گذر زمان میشی غصه خوردن ک دردی رو دوا نمیکنه گلم یحز اینکه خودتو از بین میبری با غصه تا حالا مشکلت حل شده ن جانم  عمر انسان خیلی کوتاهتر از اون چیزیه ک ماها فک میکنیم و اینهمه خودمون زحر میدیم دارا و ندار همه با خودشون بجز یه پارچه سفید هیچی نمیبرن من سعی میکنم با هر چی ک دارم زندگی کنم چون ارزش نداره این دنیا چند بار مگه میخایی زندگی کنی ک با غم و غصه عمرمونو بگذرونیم

ببخشید اگه حرفی زدم ترسوندمش شاید عمم شرایطش خیلی بد بوده

نه من که نمیترسم خودم دیگه دکتر شدم 

اما کسی ببینه ممکنه بترسه الان دارو های خیلی خوبی برای ام اس اومده قدیما ترسناک بود همه الان حالشون خوبه عاذی زندگی میکنن بیشتریا 

شما هم هیچیت نمیشه فقط ورزش کن و از استرس دوری کن❤️

زندگی رو چ سخت چ اسون بگیری میکذره کار خودشو میکنه ادم از یه دوره ای ب بعد منظورم کسایی هستن ک تو زن ...

تمام دردام و غصه هام ولکنت پسرمو ووووو به کنار

شوهرم بابردراش سر نامردیشون دزافتاده مادرشوهرم زمین گیره و مریض الان میگه حق نداری بهش برسی جاریهامم هستن اما منم کمک میکردم ناگفته نماند تا سالم بود با پسرای مجردش خیلیییی زجرم دادن الیته مادرشوهرم خیلی کم،ولی الان دلم میسوزه

بخاطر لکنت پسرمـبخاطر پول زیادی که داریم وبرادرشوهرام دارن حقمونو میخورن ونمیدن وعین سگ زندگی میکنیم ...

علی دایی با اون عظمتش لکنت داره کلی آدم میمیرن براش

بعد بیا خصوصی یه راه حل میدم زندگیت بر گرده تضمین میکنم بهت