2777
2789
عنوان

وااای دیگه عمرا تیریپ سالم خوری و اینچرندیات رو بردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 65 پست

پنج شش ساله قند وشیرینی و خوراکی ها رو گذاشتم کنار

به جاش غذای سالم و درست خوردم

هیچی نشده

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم گوشت میخورما نمیخوام دفاع کنمولی نمیتونم‌بپذیرم که طبیعتمون‌گوشت خواره شما علتی برای این موضوع ...

منم همینطور

میگم همین گوشت رو با پیاز و سیر و پخت و پز داریم میخوریم! وگرنه عمرا لب بزنیم😁

قبل از کشف آتیش چطوری گوشت میخوردن؟؟؟؟؟؟

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

والا نمیدونم دوستم... من یه چیزی دیدم که به شک افتادم ولی خب هیچ دلیلی نتونستم براش پیدا کنم چون علم ...

من خودم ۳چهار سال پیش خیلی پسته بادوم‌میخوردم بعد ازمایش دادم‌دکتر گفت دیگه قرص اهن نخور اهنت خیلی بالاس😐درصورتیکه من اصلا قرص نمیخوردم

♥️♥️

منم همینطورمیگم همین گوشت رو با پیاز و سیر و پخت و پز داریم میخوریم! وگرنه عمرا لب بزنیم😁قبل از کشف ...

اره دقیقا همینکه مجبوریم رو‌گوشت کلی کار انجام بدیم تا قابل خوردن بشه یعنی تو‌طبیعتمون نیست خوردنش😢

♥️♥️

من خودم ۳چهار سال پیش خیلی پسته بادوم‌میخوردم بعد ازمایش دادم‌دکتر گفت دیگه قرص اهن نخور اهنت خیلی ب ...

احساس میکنم به اسم «علم» و «تحقیقات» و «دانشمندان» خیلی بهمون دروغ گفتن و میگن😢

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

خب آدم سالم تا وقتی خوراک طبیعی می‌تونه چیزی رو تامین کنه چرا قرص بخوره نمی‌فهمم

نه منظورم اینه وقتی میگن میشه برای گوشت جایگزین پیدا کرد واقعا اینجوری نیس من خودم گیاهخواری کردم و واقعا ضربه زدم به بدنم

اره دقیقا همینکه مجبوریم رو‌گوشت کلی کار انجام بدیم تا قابل خوردن بشه یعنی تو‌طبیعتمون نیست خوردنش😢

ببینید کلا اگه کسی گوشت نخوره و گیاهخواری کنه بخاطر کمبود ویتامین ب دوازده خطر سکته مغزی بالا میره 

گوشتخواری خودش باعث خطر سکته قلبی میشه 

باز یه عده میگن باید دانه خواری کرد و از میوه ها استفاده کرد که اون خودش باعث کبد چرب و بالا رفتن قند خون میشه 

در کل هر چی بخوریم اخرش میمیریم:)) 

خانما کسی هست مثل من تقریبا هررروز ی شکلات یا کیکو بسکویت...از اینجور چیزا میخورم یعنی خیلی خیلییی فاصله بیفته سه روزه ک کیکو شیرینی نخورم بشدت عادت کردم کلا ادم شکموییم ولی کارمم زیاده تا اینارو نمیخورم نمیتونم سرپا باشم ادمم مگ چقدر غذا میخوره چیکار کنممم😭

خانما کسی هست مثل من تقریبا هررروز ی شکلات یا کیکو بسکویت...از اینجور چیزا میخورم یعنی خیلی خیلییی ف ...

منم همینو میگم 

آخه آدم چقدر می‌تونه فقط غذا بخوره 

یا میوه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
منم همینو میگم آخه آدم چقدر می‌تونه فقط غذا بخوره یا میوه

بدجوری عادت کردم ی روزایی میبینی سه تا کیکو ی بسکویتو چندتا شکلات خوردم همینطوری کارامو ک میکنم هی میخورم اصن نمیتونم ی گوشه بشینم چیزی نخورم😂😂میدونم اخرم قند مییگرم