2777
2789

چرا اونایی که الان معلم شدن زورشون میاد آدمو راهنمایی کنن؟

میترسن مثلا جاشونو بگیریم😐

بعضی رفتارهاشون خیلی سمیه

این ها چطور قراره به بچه ها درس بدن وقتی انقدر بخیل هستن😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دوست منم همینه حتی جواب پیامم رو نداد

در صورتیکه که واس قبول شه من کتابامو بهش دادم ولی اون موقع شرایطش نبود خودم شرکت کنم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

جانم بگو عزیزم من قبول شدم

روزی چن ساعت میخوندی

و اینکه درسی بود ک نرسی کلا بخونیش؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

جانم بگو عزیزم من قبول شدم

بازم به معرفت شما 

تبریک میگم

میخواستم بدونم برای آزمون چطور خوندی؟

من یه کتاب که بیشتر شبیه جزوه هست تهیه کردم ولی خیلی زیاده نمیدونم میرسم بخونم یانه

بازم به معرفت شما تبریک میگممیخواستم بدونم برای آزمون چطور خوندی؟من یه کتاب که بیشتر شبیه جزوه هست ت ...

منم اختصاصیارو که نگاه کردم گرخیدم اصلا نمیفهمم چی به چیه سخته.تخصصیم‌که نمیرسم بخونم

منم چند وقت پیشا خیلی از معلم ها دفاع کردم تو همین سایتولی متاسفانه رفتاراشون در شان جایگاه معلمی نی ...

خیلی بچگانه اس

اونوقت این ها میخوان تربیت نسل کنن ولی خودشون هنوز تو کودکی موندن😐

روزی چن ساعت میخوندیو اینکه درسی بود ک نرسی کلا بخونیش؟

اره گلم من چون یه باز دبیری شرکت کرده بودن بار اول ۲ ماه از صبح تا شب فقط میخوندم دعوت ب مصاحبه شدم ولی نفر اول ۱۰۰ نمره کتبی ازم بالاتر بود ، برا ابتدایی دیگ شرکت کردم قبول شدم بازم ۲ ماه شبانه روز مدام مثل کنکوری ها با جون دلم خوندم ، هیچ جا نرفتم ، آره کتاب سخت بودن برام حذف کردم ، بیشتر رو عمومی و تخصصی وقت گذاشتم