2777
2789

راستش من از یه چیزی خسته شدم خیلی. هر بار باید هی کش مو بخرم و کش موهام مرتب شل و ول میشن و باید دور ریخت. موهامو با کش میبندم بعد می بافم یه کشم پایین موهام میندازم که بافت رو نگه داره ولی هر بار هی کش ها زود خراب میشن. مثلا بسته پنجاه تایی شو میخرم تا سه چهار ماه دارمشون دوباره باید بخرم. شماها چیکار میکنید؟ شماهام مثل منید؟ با چی موهامو ببندم جای کش مو که این همه هزینه کالای مصرفی ندم؟ دیگه خسته شدم

یا اینکه کش موهای بهتری هم هست. من که ندیدم واللا. هر چی میخرم بعد نهایتا ده روز شل و ول میشن و دیگه موهامو نگه نمیدارن و هی از اینور اونور موهام میزنه بیرون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط گیره میزنمچندین سال هست که از کش استفاده نمیکنمکش فقط اگه برای درست کردن موهام جایی بخوام برم ...

چرا از کش استفاده نمی کنی؟ گیره موهات چجوریه؟ چند قیمته؟ میشه به منم بگی منم از همونا بخرم؟ شمام مشکلت با کش مو همینه که دیگه کش مو نمی خری؟

کش شل میشه بعد یه مدتی دیگه کاریش نمیشه کردمن همونا رو بعضی وقتا به تعداد دور بیشتری میپیچم😂

دور بیشتریم می پیچی باز می زنه بیرون موها از اینور اونور. بازم شل و وله