2777
2789
عنوان

وااای دیگه عمرا تیریپ سالم خوری و اینچرندیات رو بردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 65 پست
در هر صورت طبیعت بدن انسانه انسان هم گوشت خواره هم گیاهخوار حذف کاملش از وعده های غذایی بنظرم خیلی ا ...

خودم گوشت میخورما نمیخوام دفاع کنم

ولی نمیتونم‌بپذیرم که طبیعتمون‌گوشت خواره شما علتی برای این موضوع دارین؟

♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای گیاه خواری تو کتم نمیره واقعا هیچوقت هیچوقت نه آهن نه پروتئین گیاهی مثل گوشت نیست مخصوصا آهن حال ...

آهنم میشه با قرص و یه سری خوراکیا جایگزین کرد ولی ویتامین ب ۱۲  هیچ حوره جبران نمیشه فقط تو گوشت قرمزه و ماهی سالمون

یه عده وگن فاز برداشتن دارن همه رو جوگیر میکنن والا انگار گیاهان جان ندارن

گیاه گیرنده درد نداره

حس و احساس گیاه با جانور یکیه؟😐

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

طاقت بیار این یعنی اعتیاد داری! ترک کن!نری بخریا

منم اعتیاد دارم به هله هوله😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اتفاقا بیسکویت و ویفر و‌کبک رو همون پرت کنی بهتره قند به شدت اعتیاد میاره بهذجز اون فورا بعد نیم ساع ...

زیادم سخت نیس من خونه پدرشوهدم میشستیم یوپری داشت ۲۴ هر روز کبک میخوردم خیلیم ضرر داره نمیتونستمم ترک کنم هر روز هوس میکردم اینجا خونه جدید شوهدم بهم کارت نمیده  پولیم ندارم برم سوپری سختمم میاد برم بیام کلا ،عادتم ترک شده 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
در هر صورت طبیعت بدن انسانه انسان هم گوشت خواره هم گیاهخوار حذف کاملش از وعده های غذایی بنظرم خیلی ا ...

والا نمیدونم دوستم... من یه چیزی دیدم که به شک افتادم ولی خب هیچ دلیلی نتونستم براش پیدا کنم چون علمشو هم ندارم و تو مجازی هم پیدا کردن حقیقت خیلی سخته!

یکی از خواهرای من ۵ سال گیاهخوار بود. ویگن یا همون وگان نبود! لبنیات و تخم مرغ و عسل میخورد! فقط گوشت رو حذف کرده بود

خانوادگی آزمایش خون دادیم (بخاطر اقامت گرفتن ضروری بود). جالبه که همممممه کمخونی داشتیم ولی اون خواهرم که گیاهخوار بود نداشت و همه چیش عالی بود

بعد که دوباره گوشتخوار شد اونم کمخونی گرفت!!!!!! خیلی خیلی برام عجیبه

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

باید مغزیجات میگرفتی عزیزم و اینکه وعده غذاییت مقوی باشه مثلا من هر وقت صبحانه گردو میخورم میرم سرکا ...

یعنی چی صبحانه فقط گردو میخوری؟؟ یا همراه پنیر ؟ من گردو رو فقط با خامه و عسل دوست دارم 

یه دقیقه حس کردم پیام مامانمو دارم میخونم ، مخصوصا اون پارت «به جای اینهمه چرتو پرت»

اخه واقعا چرتو پرتن 

هم شکر داره هم ارد سفید هم نگه دارنده 

کل هورمونهای بدنتو بهم میزنه سیستم گوارش که نابود میکنه 

من خودم یکی از ادمای بد خوراکم ولی کلا کیک و بیسکوئیت که شرکت بهمون به عنوان عصرونه میداد هیچ وقت نمیخوردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

زیادم سخت نیس من خونه پدرشوهدم میشستیم یوپری داشت ۲۴ هر روز کبک میخوردم خیلیم ضرر داره نمیتونستمم تر ...

اگر توی عمل انجام شده باشین بله و اینکه واسه ترک هر اعتیادی حتی هرویین اراده لازمه  و ممکنه