2777
2789
عنوان

شماها هم مثل من هرروز خونه رو تمیز میکنید یا فقط من اینجوریم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اسی وسط تاپیکت دوستان چطوری میتونم اسم کاربریم رو تغییر بدم؟

نمیتونی جان دل

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

یه پسر دوسال نیمه شیطون دارم در طول روز تمیزکاری های اساسی و سر صدا دار رو انجام میدم و هرشب بعداز اینکه بچمو خوابوندم پا میشم گردگیری میکنم سینکو گاز  تمیز میکنم و می‌خوابم 

هر روز گرد گبری و جارو و طی میزنم.....هر شب آخر شب گاز تمیز میکنم و سینک تمیز ...سرویس هم هر روز با شوینده میشورم ...هفته ای ۲ بارم آینه ها و شیشه ها رو تمیز میکنم ولی واقعا خسته میشم شوهرمم میگه چرا انقدر خودت خسته میکنی وقتی خونه تمیزه......بچم کلاس اولی هستش تا از مدرسه بیاد تمام کارامو میکنم..

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

منم باسه تابچه کوچیک واقعا دیگه رمقی واسم نمونده ،خونه ماکوچیکه اصلا مرتبی نگه نمی‌داره این دوسه روزه هم خیلی مریضم بااین حال بازم بلند شدم تمیزکاری  ووایتکس ریختن توی آشپزخونه یه دفعه ازشدت سردرد وسرگیجه افتادم زمین بیدارکه شدم دیدم نزدیک پسرم از مدرسه بیادش باهمون حال رفتم دنبال پسرم 

چاره ای نیست عزیزمفقط باید بگذرهانشالله که بسلامتی بگذرهتو مدرسه جلسه میزارن دوانشناس دعوت می کنن در ...

ان شاءالله که خوش و سلامت بگذره🌿💚

واقعا هم بقول‌شما با بی نظمی چه‌کنیم🥴

یکی دوتا که‌نیست🫢😣

تربیت بچه جای خود🙂‍↕️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من بشدت رو آشپزخونه وسواس دارمهر روز کلی سینکو وایتکس میزنمنفسمو بریدهنمیتونم ترک کنم این عادتوحتما ...

چه مرض بدیه آخه این 🤧

یکی نیست بگه بابا ول کن برق نزنه قبول نیست🫤

بد عادت کردیم خودمون رو

من گاهی وقتا میگم فلان خانوم ها مدام این ارایشگاه و اون سالن برای انجام یه سری زیبایی هستند اون وقت خوده من مدام چسبیدم مثل چیییی.، به این سرامیک و هود و سینگ بله فرجی بشه واسه خودم🥶

بقول شما نمیتونمم بیخیال شم🫥

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

هفته ای دوبار تمیزکاری ....هرروز مرتب کردن و نظم دادن

افرین عزیزم 😍🤞🏻

خسته نباشید خانوم🙃💛🌿

ما هر چقدرتمیر میکنیم باز بهم ریخته س البته ظاهر بهم ریختست ولی باطن تمییز تمیز بعضیا هستن ظاهر تمیز ...

همون ظاهره تو مخه دیگه چون به چشم میاد ، 

من داخل کشوها و کمد و کابینت رو‌ دیرتر تمیز میکنم چون همیشه مرتبه

ولی به گفته شما بعضی ها هستند تا در کمد و باز میکنن لباسا میریزه رو کلشون🫤🥶

ب آشپزخونه بیشتر از هرجایی رسیدگی میکنم گاز یخچال هود سینک ظرفشویی سرامیک کف آشپزخونه روزی دوبار میس ...

فکر میکردم فقط خودم اینجوریم🫢

معلوم شده تنها نیستم

خسته نباشی دلاور🤞🏻😀 خدا قوت پهلوان😜🤩