2777
2789
عنوان

شماها هم مثل من هرروز خونه رو تمیز میکنید یا فقط من اینجوریم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 92 پست
قربان شما خانوم نوننه🥰🤞🏻باباااااا بیخیال😂😂چه حسیه آخه این😄😀چه میشه کرد ، ترو با حس های قشنگ د ...

فداتشمممم روزمو ساختی با کامنت قشنگت دختر 😍❤️🫂

همه ی اتفاقای خوب سهم قلب مهربونت دوست خوشگلم❤️😢🫂

فداتشمممم روزمو ساختی با کامنت قشنگت دختر 😍❤️🫂 همه ی اتفاقای خوب سهم قلب مهربونت دوست خوشگلم❤️😢🫂

قرررباااان شماااا عزیزه جان😍😍😍

از راه دور میبوسمت خااانوم😚☺️🕊️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تمیز نمی کنم چون تو خونه کار میکنم و اجاره ای و شهر غریبم هیشکی نمیاد

ولی از فروردین می‌رم خونه خودم و محل کارم جدا می‌شه با شوهرم قرار گذاشتیم مرتب تمیز کنیم چون می‌ریم شهری که خانواده هامون هستن ممکنه هر موقع سر بزنن

بعدشم تابستون بچه به دنیا میاد

تمیز نکنی خونه بمب می خوره