2777
2789
عنوان

شماها هم مثل من هرروز خونه رو تمیز میکنید یا فقط من اینجوریم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 92 پست
روزی دو سه بار هر روز جارو تمیزکاری پسرام شلوغن

خدا حفظشون کنه😃😍

خدا بشما هم قوت بده💗🥰

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

احسنت بهت🤞🏻👏🏼بچه کوچیک ندارید راحتتر انجام میشه

چرا داریم بچه های خواهرم میان خونمون هفته ای دوبار 😀

ولی خوب به قول شما بچه ای و زندگی متاهلی سختتره 

واقعا نظم با بچه عوض میشه

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بشین با بچه ت حال کن بیخیال ریخت و پاش بچه ی ۶ ماه به بعد خیلی جیگره خدا حفظش کنه من بودم فق ...

قربونت عزیزم خدا عزیزات رو برات حفظ کنه😘

بیدار باشه کلا در اختیارشم😃

گالریم پر از این😄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا داریم بچه های خواهرم میان خونمون هفته ای دوبار 😀ولی خوب به قول شما بچه ای و زندگی متاهلی سختتره ...

دقیقا

بچه که میاد دیگه قانون عوض میشه

پسرم تو بغل خودم میز ناهار رو داغون کرد😂🥴🫢🥵

چرا داریم بچه های خواهرم میان خونمون هفته ای دوبار 😀ولی خوب به قول شما بچه ای و زندگی متاهلی سختتره ...

خدا حفظشون کنه😍🥰🌿

دقیقابچه که میاد دیگه قانون عوض میشهپسرم تو بغل خودم میز ناهار رو داغون کرد😂🥴🫢🥵

اشکال نداره زیاد سخت نگیرین به خودتون اذیت میشین 

بچست دیگه 

ان شالله زیر سایه پدر ومادر موفق و سلامت باشن 💙

می آید هر آنچه باید 🌱
عزیزه دلم😍😍🥰پس خونه تو دیدن دارهببوسشون😃😘😘🙃

از دیدن گذشته     🤣

مرررسی عزیزم😘

خدا نگهدار نی نی ت باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اشکال نداره زیاد سخت نگیرین به خودتون اذیت میشین بچست دیگه ان شالله زیر سایه پدر ومادر موفق و سلامت ...

فداای شما عزیزه دل

ممنون از دعای قشنگتون🥰🌿🌿

از دیدن گذشته 🤣مرررسی عزیزم😘خدا نگهدار نی نی ت باشه

😂😂

چاره چیه

قربونت مهربون🤞🏻😌😍🌹

ندید میگم که دیدم 😆😂🤞🏻خدا حفظشون کنه

🤣🤣🤣فدا دیدنت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

🤣🤣🤣فدا دیدنت

🥰🥰😘

سَن‌َ قوربان🙃😀

😂😂چاره چیهقربونت مهربون🤞🏻😌😍🌹

چاره ای نیست عزیزم

فقط باید بگذره

انشالله که بسلامتی بگذره

تو مدرسه جلسه میزارن دوانشناس دعوت می کنن درباره ی تربیت فرزند صحبت می کنن

همه می گن تربیتو ول کنید 

ما با بی نظمی خونه ترکیده چکار کنیم😂😂😂

اونام می گن تحمل کنید تا بزرگ شن

فعلا جمع کنید صداتون در نیاد🤣

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮