2777
2789
عنوان

دقت کردین مردهها اخلاقشون از زنها بهتره توی این موارد

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 36 پست

خداوند در وجود زن همههه این حسادت رو گذاشته 

برا همینه که میگن همه چیز و به یه نفر نگید و مراقب باشید 

پسرا نه حسودی اصلاا مگر بغضی هاشون ببخشید هو.ل باشن که اونا هم سالم نیستن 

خانوما هم به خاطر احساس و عاطفه شونه

اسی میشه تاپیک یکی مونده به آخر منو گزارش بزنی حذف شه

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهات موافقم. کلا ویژگی منفی مردها کم رنگ تر از زناس

همین الان مطمئن باش با این تاپیکت تیکه هم بت انداختن

در حالی ک مردا رو راست و صاف ترن. نظرشونو مثل ادمیزاد میگن ن با تیکه.

مرد بد رو  زن با سیاست میتونع رام و ارو کنه

ولی زن بد رو هیچ کس چارشو نمیکنه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

البته اونا هم تو اکیب مردونشون حرفاهاااایییی واسه گفتن دارن که صدرحمت به زنها😂🤞🏻

دقیقا..مثلا شوهرم چندوقت پیش رفته بود یه اداره که دوستش هم اونجا کار میکنه.. میگفت اولش یه کارمند دیگه بود خیلی بداخلاق وعصبی بود.. بعد رفتم پیش دوستم گفتم فلانی چه بی حوصله هست.. میگفت جلو بقیه همکارها گفت ولش کن این امروز پریوده..همشون هم میخندیدن..البته جمع مردونه بوده کاملا

پارسا پسرمامان😍

منم قبول ندارم ..در کل بنظرم ویژگی اخلاقی مردهابهتراز زن هاست.... بعضی خانوما نسبت به هم جنسشون ،حس حسادت و بدجنسی دارن ...عین عقده ای هارفتارمیکنن چشم دیدن هم ندارن ....آقایون صاف وصداقت و بی شیله پیلن.....من دقت کردم ،اداره جات و ارگان های دولتی یا براگرفتن گواهینامه ، آقایون بهتر از خانومان