2777
2789
عنوان

دقت کردین مردهها اخلاقشون از زنها بهتره توی این موارد

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 36 پست
در اصل از همدیگه بدشون نمیاد

چرا همه اینا هست فقط پیش خانوما ازش حرف نمیزنن اصولا مثل ما ک با خانوما حرف میرنیم اونام بااقایون راجبش حرف میزنن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستیشون تا سالیان میمونه ولی دوستی ما زنا فوری با کوچکترین اتفاقی تموم میشه برا دوستاشون هرکاری میکنن حتی جون هم میدن مثالش تو دعوا پشت هم درمیان حتی اگه کشته بشن

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

راز دار تر هم هستن به زور میشه ازشون حرف کشید😕

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

من به یه موفقیتی رسیده بودم، همه اقایون تبریک میگفتن همه خانما ( بجز یکی ) میگفتن حالا بعدش میخای چکار کنی؟ سودی هم داره ؟؟

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

عمو مردک😂

آره درسته این رفتارها تو مردا کمتره ولی اینطور نیس که اصلا نباشه 

البته اونام یسری رفتارای غلط دارن که تو زنا کمتره

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
فقط تو مورد اخر موافقم بقیش نهچون دقیقا فهمیدم مرداهم حسادت میکنن فقط نوع حسادتشون متفاوته

مخصوصا به برادرزن و باجناقشووون😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

رفیق بین مرداست که معنی میشه ...

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️