2777
2789
عنوان

کیا مثل من فقط شبا درس میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
کلا میدونی من خیلی خوابم میگیره خصوصا ظهرا دلیلشو اصلا نمیدونم چیه شاید چون قند حذف کردم نمیدونم چیک ...

من از پارسال قندو حذف کردم و امسالم خذف کردم یعنی دوساله حذف کردم پارسال که پشت کنکوری بودم امسالم دانشجوام و درسمو میخونم عزیزم این حرفا بیشتر بهونه هست الکی خودتو با این حرفا گول نزن انگیزت کمهه واسه همینهه اگه اشتباه نکنم پشت کنکوری نیست؟

کلا میدونی من خیلی خوابم میگیره خصوصا ظهرا دلیلشو اصلا نمیدونم چیه شاید چون قند حذف کردم نمیدونم چیک ...

چرا چند تا کار انجام دادم که خیلی مفید بود

ساعت 9 صبح یه قهوه ساعت 1 ظهر هم یه قهوه دیگه میخوردم

ساعت 12 ناهار میخوردم

برنج هم از ناهارم حذف کردم

ظهرا هم ساعت 4 اینا در حد 10 دقیقه روی میز یه چرت میزدم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از پارسال قندو حذف کردم و امسالم خذف کردم یعنی دوساله حذف کردم پارسال که پشت کنکوری بودم امسالم د ...

اره پشت کنکورم 🥲

انگیزم واقعا نسبت به پارسال افت کرده 

خودم حدس میزدم کمبود قند باشه ولی نیست مثل اینکه 

چیکار کنم انگیزه بگیرم واقعا گریم میگیره بعضی وقتا 

بخدا هدف دارم ولی انگیز ندارم هر کی بگم مسخره میکنه 

خیلی حساس شدم دوست ندارم اصلا کسی بدونه من درس میخونم حتی دلم نمیخواد خونوادم منو موقع درس خوندن ببینن نمیدونم چیکار کنم🙂🙂میشه راهنمایی کنی؟🙂

خیلی ممنون این کارا رو انجام میدم 🥹🫶🏻

خواهش میکنم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اره پشت کنکورم 🥲انگیزم واقعا نسبت به پارسال افت کرده خودم حدس میزدم کمبود قند باشه ولی نیست مثل این ...

اخه عزیزم منم دقیقااا مثل خودت بودم حساس شده بودم همهه مسخرم میکردن منم دیگه اینقدر تو خونه بودم و داغون و عثبی بودم میگفتن بالاچشمت ابروعه دلم میخواست خودمو بکشم خیلی وحشی و عصبی هم شده بوودم دیگه دی ماه اوجج افسردگیم بود که با روزی سیزده ساعت خوندن خیلی محترمانه کشیدم کنار و دیگه لای کتابو باز نکردم همونجایی که مشاورمم راضی بود و درصدام عالی شده بودد کلا کشیدم کنار دقیقاااا اشتباه سال اولم رو کرده بودم چون سال اولم خیلی زود شروع کردم و ساعت مطالعمم خیلی بالا بود و دقیق میخونمم با اینکه سال اولم بود همم باز خسته میشدم و میکشیدم کنار یعنی یک اشتباه رو من دو سال پشت هم تکرار کردمم اصلا یک نفر راجب درس باهام حرف میزد یا میگفت پشت کنکوری هستی و فلان خجالت میکشیدم یا خانوادم مسخرمم میکردن واسه همین سال دوم هم موفق نشدم و دانشگاهی که میخواستم رو نیوردمم ولی خوب رشتمو خیلی دوستت دارم الانشش با اینکه ربطی به رشته ی دبیرستانم نداره از من شکست خورده به تو نصیحت که کلااااا گوشی رو ببوس بزار کنار و سعی کن زیاد تو جمع خانواده نباشی و اگه میتونی بری کتابخونهه تروخدا الان الکی ناامید نباش نگو دیر و فلانن دقیقا اشتباهی که من کردم رو نکن منم پارسال دی ماه تو اوج گذاشتم کنار وسطای بهمن میخواستم شروع کنم همش گریه زاری و خودزنی که دیر شدههه همین باعث شد بهمن هم شروع نکنمم و اوایل فرودین که رسیدممم خواستم دوباره شروع کنم بازم گریه زاری که کاش همون بهمن میخوندم چون خیلی هم دیر نشدههه بوددد و میتونستمم لاقللل یه چیز خوبی قبول بشم ازت خواهش میکنم فکر اینکه دیر شده و اینا رو نکن من ثانیه به ثانیه این دوساال رو عذاب کشیدم و اندازه یکککک عمر تجربه تو این زمینه کسب کردم تنها حرفم اینه ناامید نشو و اصلااا و ابدا به این فکر نکن که دیر شده دوست من سال اول از اخرای اسفند شرووع کرد پرستاری اورددد هیچوقت برا شروع دیر نیست الکی قند و چه میدونم حرف مردمو بهونه نکنن و تنبلی نکن چون بشدت پشیمون میشیی و یک روزی پیام میدی و به حرف من میرسی

اخه عزیزم منم دقیقااا مثل خودت بودم حساس شده بودم همهه مسخرم میکردن منم دیگه اینقدر تو خونه بودم و د ...

ممنون عزیزم خیلی حرفات کمکم کرد 🥺🥺

نمیدونم واقعا چی بگم ممنونم واقعا🥺🥺

چشم همین کارو میکنم دیگه 

بازم ممنونم 🤍🥺

ممنون عزیزم خیلی حرفات کمکم کرد 🥺🥺نمیدونم واقعا چی بگم ممنونم واقعا🥺🥺چشم همین کارو میکنم دیگه با ...

فدات بشم عزیزمم سعی کن یکمی رو خودت مسلط بشی یکمی تفریح کن بیرون برو بزار یکم باد به کلت بخوره پرقدرت شروع کن یه هیچی فکر نکن