2777
2789

همکار خانم داره به من چیزی نمیگه خودمم محل کارش نرفتم که حساس نشم.. ولی چند وقت پیش اتفاقی پیامش با همکار خانمش دیدم خوشم نیومد از رفتار خانمه،اگه میخوای بزارم ببین من حساسم یا طبیعیه

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
شما مرد هستین؟

منظورش اینه زن هم رفت و آمد داره

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همسرم مانتو فروشی داره۴تام فروشنده دارهولی یسری ها هی میان جلوش میگن ببین بهمون میاد؟یا یه چیزایی ...

چه ربطی داره؟

منم یه بار مانتو پوشیدم دوتا

کسی همراهم نبود به اقاعه گفتم بگه کدومش بهم میاد

اونم نطرش رو داد ... و ختی راهنمای میکرد ک مشتری این مدل رو بیشتر میگیره اما اون کیفیت بهتره و ...

حتی ی مدل دیگ هم داد گفت بپوش امتحان کن...

الان یعنی مرده هیز بوده یا من اویزون؟ 

ذهنت رو خراب نکن

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
چه ربطی داره؟منم یه بار مانتو پوشیدم دوتاکسی همراهم نبود به اقاعه گفتم بگه کدومش بهم میاداونم نطرش ر ...

شما کارتون درست نیست یعنی چی از یه مرد غریبه نظر میپرسید در ضمن ذهنم هم خیلی سالمه

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

من خیلی حساسم شوهرم کارش ازاده و اگه منشی زن بیاره تا وقتی بره بحث هست بینمون ولی رو مشتریای زن که بهش زنگ میزنن برای سفارش کار اصلا حساس نیستم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی داره؟منم یه بار مانتو پوشیدم دوتاکسی همراهم نبود به اقاعه گفتم بگه کدومش بهم میاداونم نطرش ر ...

عزیزم طرف میاد جلوش میگه این پالتو چطوره؟

یهو باز میکنه جلوی پالتورو و از زیر هیییچ لباسی تنش نیس!!!!من از دوربین همه رو دیدم

یا موقع کارت کشیدن همین کارو میکنن

بعد طرف اومده میگه این بهم میاد مانتوعه تو تنش داره میترکه بدنش از تمام دکمه ها بیرونه😂

شما خودتو نبین من همه رو نگفتم ک یسری ادمارو میگم

تورو سننه؟

عزیزم طرف میاد جلوش میگه این پالتو چطوره؟یهو باز میکنه جلوی پالتورو و از زیر هیییچ لباسی تنش نیس!!!! ...

دهنت سرویس پالتو باز میکنه لخته وای اینها دیگه کی ان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوهرمن با مهندسای خانوم زیادی کار کرده حتی پیش اومده صاحبین پروژه ام خانوم بودن.یعنی مدام ویس کاری پیام زنگ.اما من ذره ای حساس نیستم چون ذات شوهرم پاکه و میشناسمش و برام ثابت شده اس

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چرا مبخنده🤣🫤من بود الان زار میزدم

بخدا عصبی میشم دیگ رد دادم

چندوقت پیش یه خانوم و اقا اومدن ۱۰تومن خرید کردن 

موقع حساب کردن اقاعه ب همسرم گفت یه دور بک.نیش چند حساب میکنی؟

همسرمم دستگاه پوز و کوبید تو صورت مرده تا صبح کلانتری بودیم

فیلم این اتفاق و دادیم ب پلیس

خودشونم برگاشون ریخت ولی گفتن شما نباید میزدی ما مقصر شدیم

تورو سننه؟

شما کارتون درست نیست یعنی چی از یه مرد غریبه نظر میپرسید در ضمن ذهنم هم خیلی سالمه

همه مردها مثل مردهای اطرافت مریض و بی غیرت نیستن 

یه چبزی دارن به اسم غیرت و تعصب که منم مثل خواهرشون در نظر میگیرن 

راست میگن حرکت درستی نیست ربطی نداره با چه ذهنیتی انجامش میدی 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁