2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محیط زنونه که نه ولی زنم میره و میاد

بهش اطمینان دارم اذیت نمیشم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

کلا شغلشون  حول محور خانم ها می‌چرخه 

خیر مشکلی ندارم چون خودم هم به واسطه شغلم با آقایون زیادی در ارتباط هستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

حساس نیستم 

چون وقت فکر کردن به این مسائل ندارم 

ایشونم از هر نظر مورد تایید من هستن 

اگر نبودن که من انتخاب نمیکردم 

کارمنداشون خانم هستن 

بطور کل نمیشه تفکیک کرد 

همه تو جامعه با هم سر و کار دارن 

خانم و آقا 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

محیط زنونه نیس

ولی اداره هست کلی همکار خانوم داره

نه حساس نیستم

ولی همه آدمها ممکن الخطا هستن شوعرمم آدمه معصوم نیس 

ولی توکلم بخداست سپردم بخودش

چون کاری ازم برنمی‌آید😂

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

من همسرم مانتو فروشی داره

۴تام فروشنده داره

ولی یسری ها هی میان جلوش میگن ببین بهمون میاد؟

یا یه چیزایی میبینه ک فلیم بد ببینه بهتره😂

بعد فک کن میرم تو ایستا و تلگرامش یه سییییل پیام جدید هست ک تو نگاه اول عاشقت شدم

تورو سننه؟

یه پیشنهاد بدم بهتون ... الان داشتم تو تاپیک دیگه ای میگفتم همسرم اوایل بدون خطا نبوده . خب هم این موارد که حتی علنی خودش میگفت و باعث حساسیتم شد هم سابقه خانوادش باعث بی اعتمادیم شد . الان با اینکه میگه از سرم افتاده هنوز اعتمادم کامل برنگشته . ولی یه مدت بود به خاطر کم خوابی عرق اسطخودوس استفاده میکردم دیدم همون مدت وسواس فکری و فکر و خیالاتی که همسرم با کی حرف زد و چطور حرف زد خیلی کمتر شد