2777
2789

درسته همه چی یه حدی داره و خب طرف نباید با لباس خوابش تو خونه بچرخه 

اما به نظر من وقتی یه بجه بین خانواده خودش ندیده کسی شلوارک پوشیده وقتی تو تن یکی دیکه ببینه اون موقع برای خیلی عجیبه و کنجکاو میشه چون تاحالا چنین چیزی ندیده 

وقتی شلوارک پوشیدن رو تو خونه یه چیز عجیب بکنیم قطعا برای اون بچه دیدن شلوارک پای کس دیگه خیلی عجیب تره و کنجکاو ترش میکنه 

این نظر منه شایدم درست نباشه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین پوششو میگم دیگه زشته تاثیر بدی رو روحیه بچه می‌زاره

خیلی

بحث اعتقاد به حجاب نیست

بحث حریم شخصی و بلوغ زودرس بچه هاست

مثلا اینکه مادر خط سینه‌ش رو جلوی پسر بچه بندازه بیرون یا شلوار خیلی خیلی کوتاه بپوشه، معلومه روی بچه تاثیر بدی می‌ذاره

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

منظورم اینه با شورتک یا لباس خواب نگردن تو خونه🤦

حالا سورتک باشه مگه چی میشه 

پاهای ملدرش رو ببینه چی میشه؟؟؟ 

مگه دهه شصت هست الان؟؟؟ 

اینقد ماهواره و گوشی و فضای مجازی زیاد شده براشون عادی شده

خیلیبحث اعتقاد به حجاب نیستبحث حریم شخصی و بلوغ زودرس بچه هاستمثلا اینکه مادر خط سینه‌ش رو جلوی پسر ...

عزیزم منم همینو میگم منتهی انگار کسی نمی‌خواد قبول کنه 

حتما باید جلو بچه پسر اونم بزرگ شورتک بپوشم

عزیزم حیف تو این سایت نمیشه توضیح داد من خودم این صحنه هارو دیدم و اصلا تاثیر خوبی تو روحیم نداشت

نگفتم صحنه ببینن که لباس عادیه من با سوتینم‌همیشه چ بچم‌ داشته باشم چ‌نداشته باشم 

اصن خانواده هایی دیدم خونه پوشش کاملن مناسب و‌پوشیده داشتن ولی بچه هاشون بیشتر کنجکاو تر و حساس تر ش ...

درسته اتفاقا اون بچه ها براشون همه چی عجیبتره کنجکاوتر هستن تا بچه ای که همه جور لباسی مادرش پوشیده و دیده این یه پوشش عادی هست و هیچ چیز عجیبی توش نیست که بخواد کنجکاوی کنه