2777
2789

پسره و جواب خیر

دائم نیم تنه با بگ یا شلوار دامنی میپوشم 

گاهی تاپ و شورت

حوصله این چرندیاتو ندارم خوشش بیاد یا ن من همینم 

خودشم ب امیدخدا میفرستم بره قبل دبیرستان

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

برادرم نه سالشه

یه دوستی داره، مادرش افتضاح تیپ می‌زنه جلوی بچه

با نیم تنه و لباس به شدت تنگ و…

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه نمیشم؟!عادی دیگه.تی شرت شلوار ، آستین بلند شلوار .تاحالا ندیدم کنجکاو بشن.

نه اون که عادیه 

یه خانوم اینجا می‌گفت با لباس خواب بچم منو دیده بعد همه ریختن گفتن واااا عادیه جدی نگیر 

می‌خوام بگم عادی نیست🤦

منظورم اینه با شورتک یا لباس خواب نگردن تو خونه🤦

لباس خواب اگ منظورتون لباس بیکینی ک منم مخالفم ولی شرتک و تاب اصلا مشکلی نداره ب نظرم البته این حیلللی به فرهنگ خانواده ربط داره یکی محجبه و مذهبیه یکی ن  

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

دختر دیگه عذاب وجدان نداره والا من خیییییییلی راحت لباس خواب تاب شلوارک هرچی باشه

من درحد نیم تنه و شورتک میپوشم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
برادرم نه سالشهیه دوستی داره، مادرش افتشرح تیپ می‌زنه جلوی بچهبا نیم تنه و لباس به شدت تنگ و…

منم همین پوششو میگم دیگه زشته تاثیر بدی رو روحیه بچه می‌زاره 

پسره و جواب خیردائم نیم تنه با بگ یا شلوار دامنی میپوشم گاهی تاپ و شورتحوصله این چرندیاتو ندارم خوشش ...

بحث خوش اومدن نیست که عزیزم

بحث مسائلی مثل بلوغ زودرس و کنجکاوی بچه هاست😐

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

نه اون که عادیه یه خانوم اینجا می‌گفت با لباس خواب بچم منو دیده بعد همه ریختن گفتن واااا عادیه جدی ن ...

لباس خواب یعنی چی؟

اگر از اون حوله ایا و گشادا باشه خب مشکلی نیست

ولی اگر لباس خواب واسه کارای دیگه باشه ، خصوصا اگر بچه یکم بزرگ باشه خیلی جالب نیست.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤