2777
2789
منم دلم تهچین میخواد .خیلییییی وقت نذاشتم .شما چجوری میپزیش ؟

اول مرغ رو جدا میپزم و ریش ریش میکنم و با هویج درشت رنده شده و کمی زعفران یه کوچولو سرخ میکنم

برای چهار نفر یه دونه تخم مرغ، دو ملاقه ماست، زعفران، روغن، نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنم بعد برنج آبکش شده رو داخلش میریزم

کف قابلمه روغن میریزم و بعد از مواد برنج کف قابلمه صاف میکنم و مرغ ریش شده رو روی برنج میریزم و بعد لایه بعدی برنج

درش رو میزارم تا دم بکشه😍

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه تکراریه میگم غذا تکراری نگید تو از همه تکراری تر رو گفتی من تبلی کنم برا غذا ماکارانی میپزم دیگه ...

😂😂😂😂😂دیگه شرمنده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ای تنبل خانم حتما تا الانم خواب بودی ؟

انفتقا اصلا دیشب هم نتونستم بخوابم 

ناهار درست کردم 

ولی دست تنهام با بچه ونگ ونگو 

اصلا نمیذاره هیچ غلطی بکنم 😭

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
نه روزه نمیگیره معده درد میشه همین ۳ روز اول رجب و روزه گرفتم .برا ماه رمضون هم سحری بیشتر درست میک ...

چیکاره س؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
انفتقا اصلا دیشب هم نتونستم بخوابم ناهار درست کردم ولی دست تنهام با بچه ونگ ونگو اصلا نمیذاره هیچ غل ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم 

تموم میشه این روزها دلت تنگ میشه 

ولی ای کاش کمک داشته باشی 

یا همسرت یا خواهر یا مادرت 

هیچکس نیست کمکت کنه ؟

خدا برات حفظش کنه عزیزم تموم میشه این روزها دلت تنگ میشه ولی ای کاش کمک داشته باشی یا همسرت یا خواهر ...

نه عزیزم 

بچه مدرسه ای هم دارم ک سخت تر شده برام 

اصلا نمیتونم ب درسهایش رسیدگی کنم 

معلوم نیست چی بشه نمراتش 

همسرم ک‌بخاطر شرایط کاری دو روز تو هفته خونه ست 

دعا کن شرایط بهتر بشه 😓

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...