2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناهار میاد؟الان ماه رمضون بخواد هر روز بیاد عاصی نمیشی؟یا اونم روزه می گیره

نه روزه نمیگیره معده درد میشه  همین ۳ روز اول رجب و روزه گرفتم .برا ماه رمضون هم سحری بیشتر درست میکنم ک واسه ناهارش بمونه .سخته چکار کنم چاره ای نیس🥲

امروزو زندگی کن😜
عه چه غذای خوشمزه ای به نظر میاد شاید همینو درست کنم مرسی 😘

خواسش عزیزم خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن 

مادرم گاهی اصلا رب نمیزنه سینه مرغ آب‌پز میکنه با زردچوبه و سیر و گشنیز و یکم آبلیمو میزاره تو زودپز بعدش به روغن افتاد ریش ریش میکنه با لپه قاطی پلو میکنه یعنی نگم چقدر خوشمزه میشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نوش جان عزیزم خوشبحالت من تکلیفم هنوز مشخص نیست 😂

قربوونت 

همین ماکارونی بذار بره دیگه، راحتم هست 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خواسش عزیزم خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن مادرم گاهی اصلا رب نمیزنه سینه مرغ آب‌پز میکنه با زردچوب ...

خدا مادرت رو برات حفظ کنه تا همیشه از دستپخت لذیذش لذت ببری عزیزم 

ممنون حتما امتحان میکنم ❣️

خدا مادرت رو برات حفظ کنه تا همیشه از دستپخت لذیذش لذت ببری عزیزم ممنون حتما امتحان میکنم ❣️

ممنون عزیزم🥰

اگر درست کردی خوشت اومد تگم بیام ببینم۰😁

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

قربوونت همین ماکارونی بذار بره دیگه، راحتم هست 😁

آخه تکراریه 

میگم غذا تکراری نگید 

تو از همه تکراری تر رو گفتی 

من تبلی کنم برا غذا ماکارانی میپزم 

دیگه خسته شدن این دوتا بینوا 😂😂