2777
2789

۲۵ سالمه تقریبا از ۲۱ سالگی یکی دوتا تار موی سفید داشتم الان رسیده به ۲۰ تا

راهی است حداقل دیگه بیشتر از این نشن؟☹

ادم استرسی ای هستم و زمینه ارثی هم دارم ولی بازم نسبت به پدر و مادرم موهام زود شروع به سفید شدن کرده اونا میگن طرفای ۲۹ ۳۰ سال موهاشون سفید شده

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یمدت تحت نظر دکتر پوست بودم

هر دو طرف مادر و پدر ارث سفیدی مو دارم

برام زینک پلاس و اهن و کروم نوشت 

آمپول بیوتین و دکسپانتول نوشت 

البته من برا ریزش و سفیدی مو رفتم پیشش

الان موهام از ریشع مشکی ان ساقشون سفیده😂

هلیله سیاه بگیر. بگو عطاری یا این مغازه‌هایی که ادویه دارن برات پودرش کنن. بعد بریز توی روغن زیتون و روزی 3 بار هر بار اندازه یه دونه هلیله با آب قورت بده. 

چند ماه که بخوری موهات دوباره رنگش برمی‌گرده. 

من یمدت تحت نظر دکتر پوست بودمهر دو طرف مادر و پدر ارث سفیدی مو دارمبرام زینک پلاس و اهن و کروم نوشت ...

خیللللی خوبه یعنی درمان جواب داده به نظر خودت بیشتر تاثیر کدوم بوده؟

راستی دلیل ریزش موهات چی بود؟

...
خیللللی خوبه یعنی درمان جواب داده به نظر خودت بیشتر تاثیر کدوم بوده؟راستی دلیل ریزش موهات چی بود؟

والا جواب داد ولی قطع کردم الان موهام داره سفید میشه دوباره

حس میکنم تاثیر قرصا بود

استرس شدید دارم، البته ریزش ارثی هم دارم

واقعاااا؟ چه خوووووب😍😍😍

آره گلم

خودمم دارم مصرف می‌کنم. البته موهای من خیلی سفید شدن. الان 3 ماهی هست که مصرف می‌کنم و موهام رنگش از سفید تغییر کرده و رسیده به تقریبا زرد کمرنگ. 

البته بازم میگم موهای من درصد زیادیشون سفید شده. احتمالا بیش از یه سال باید بخورم تا برگرده رنگشون.