2777
2789
چرا فکر میکنید رابطه ای که آخرش ازدواج ختم نشه پوچ و بی هدفه با کیفیت ترین رابطه ای که داشتم با تواف ...

خب دل آدم میگیره، و همین هست مساله، ک یه دلگیری برا همیشه تو قلب حک میشه، اگرم دلگیر و دلتنگ نیستی هم ک هیچی

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فکر میکنید رابطه ای که آخرش ازدواج ختم نشه پوچ و بی هدفه با کیفیت ترین رابطه ای که داشتم با تواف ...

چون من از رابطه با جنس مخالف خوشم نمیاد هیچوقت هم وارد همچین روابطی نشدم الانم دوست ندارم احساسم خدشه دار بشه

عزیزم چون به ازدواج ختم نشه که بهش نمیگن پوچشما رابطه رو دوستانه تموم کنید بهتره تا با ازدواج به تلخ ...

من دوست ندارم اصلا رابطه دوستانه‌ای رو شروع کنم الانم انقدرررر این آقا اصرار کرده که من فقط رضایت به شناخت بیشتر دادم

خانوادمم در جریان هستن

رابطه ای ک به ازدواج ختم نشه ب درد نمیخوره و پوچه !رابطه ای ک شما بودین هر دو دنبال سرگرمی بودین ن د ...

مثالتون مسخره بود زندگی مثل یه مسیر هست آدم دو این مسیر همسفر داره یه جایی به هم میرسن یه جایی جدا میشن یه جایی به هم آسیب می‌زنند ممکنه و یه جایی هم باعث رشد همدیگه میشن مثلا شما بری مسافرت هر شهری خوشت اومد بگی می‌خوام بمونم همینجا که نمیشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

هممممش ببخششید ولی😂😂😂 دورت بگردم ن این اصلا قصدش ازدواج نیشت مشخصه خب

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره