2777
2789
هممممش ببخششید ولی😂😂😂 دورت بگردم ن این اصلا قصدش ازدواج نیشت مشخصه خب

خب چرا میگه شناخت؟

من افراد این مدلی تابحال زیاد اومدن دایرکتم ولی این مثل بقیه نبود که همون اول ادعای عشق و... اینا داشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو اگه میخای اشنا بشی باید خانواده ها در جریان باشن اگه اوکی بود که چه بهتراین فک کنم میخاد همینجور ...

من که اینطوری اصلاااا ادامه نمیدم الانم فقط به شناخت بیشتر رضایت دادم

مثالتون مسخره بود زندگی مثل یه مسیر هست آدم دو این مسیر همسفر داره یه جایی به هم میرسن یه جایی جدا م ...

مثالم ک مسخره نبود  ببین کسی ک با احساسش وارد رابطه بشه خب چ ببینه طرف بدرد نمیخور چ ب درد میخوره   بخاد جدا شه ضربه میخوره کسی ک ضربه نخوره اون از سر سرگرمی وارد رابطه شده کسی ک وارد رابطه میشه از اولش متوجه این نیست ک طرفش ب درد نمیخوره پس وابسته نشه میتونه از اول بگه ن و خط بزنه اوم رفته رفته وابسته طرف میشه رفته رفته اخلاقاش دستش میاد رفتاراش میبینه ن مناسب نیست عقل میگ ن ولی دل هم وابسته شده و وقتی جدایی پیش میاد احساس ادم پوچ میشه🤦🏻‍♀️ و کسیم ک از سر سرگرمی با یکی وارد رابطه شه از اولش قصد و نیتش مشخصه ی مدت با طرف و بعد ی مدت میگ نمیخامت و جدا میشه  براشم مهم میست چ اتفاقی افتاده چون مثل اون خونه رفته اجاره نشینی و بعد ی مدت دلشو زده ‌پاشده رفته ی خونه دیگ  منظورم از مثالم این بود ک نمیتونم درست  توضیح بدم 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

نه تو هی گفتی ببخشید ولی🥴😂😂

برای مورد های قبلی همش پاچه میگرفتم دختر خاله بیشعورم ازبس بهم عذاب وجدان میداد گفتم با این یکی یکم محترمانه رفتار کنم😂😂😂