وای خدا😢یادتون نیست چندبوده وزنش؟من از۶ماهگی مکمل هامو قط کردم خودم کم خون شدم ولی نمیخورم
نه دقیق یادم نیست ولی اینو یادمه که بهم گفت حطرناکه این زیادی وزن جنین به خاطر همینم ۳۷ هفته سز شدم گفت اگه بمونه تا ۳۹ ۵کیلو رد می کنه ممکنه از دست بره
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممنون عزیزم ببین گلم نگران چی هستی اکثر زایمان طبیعیا بالای ۳۵۰۰ هستن چیزی نمیشه درد و ایناش بیشتر به فشار بچه ربط داره تا وزنش اصلا نگران نباش بالای ۴ هم سز میکنن انشاالله سالم بیاد بغلت بچه وزن کم هم دردسر خودشو داره باید جون بکنی تا بیاد بالا وزنش
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ممنون عزیزم ببین گلم نگران چی هستی اکثر زایمان طبیعیا بالای ۳۵۰۰ هستن چیزی نمیشه درد و ایناش بیشتر ...
انقد وضع بیمارستان شهرما داغونه ک نگو تا ب مرگ نیفتی بخیه نخوری قشنگگگگ دردنکشی و ضربان قلب بچه افت نکنه سز نمیکنن پیش اومده برا اشناها منم لگنم کوچیکه دکترم گفت بنظرم بالای ۳.۳۲۰۰نمیتونی
چه جالب هفته های اخر ک میگن وزن زیادمیگیرن من مکمل هامو ۲ماهه قطع کردم اهن خونم ب شدت پایینه و کم خو ...
غذای شور ونمکی وچرب نخور غذای نونی هم کمتر بخور اینا باعث چاقی میشن البته من توهر دو بارداری وزنم از ۵۴ به ۶۲ رسید بعد زایمانم به وزن اولی برگشته بودم خودم لاغرم فقط جنین وزن اضافه میکرد
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
انقد وضع بیمارستان شهرما داغونه ک نگو تا ب مرگ نیفتی بخیه نخوری قشنگگگگ دردنکشی و ضربان قلب بچه افت ...
اگه لگنت تنگه حتما سزارین کن چون فشار به مغز نوزاد باعث فلج مغزی میشه برای یکی از دوستام این مشکل به وجود اومده بود لگنش تنگ بود طبیعی زایمان کرده بود وبعد دنیا اومدن بچه فلج مغزی شده بود تا هفت سال اصلا حرکت نمیکرد بعد بیچاره فوت شد
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم