2777
2789
عنوان

وزن نی نی هاتون چقد بود موقع تولد من وزنش بالاست میاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 55 پست
من خیلی خیلی می خوردم.دوقلوهام یکیشون ۲ و ۹۰۰ شدیکی ۳ و ۲۰۰

ماشالاااا🥹🥲عزیزم تنشون سلامت ابجی و داداش من دوقلو بودن دوتاشون باهم ۳کیلوو۱۰۰وزن هرکدومو یادم نیس😂

کاربری دست دونفره....🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا الان ک ۸ماهمه ۱۲کیلو اضافه کردم اشتهام خیلی کمه تقریبا هیچی نمیخورم نمیدونم چرا همچین میشه خان ...

پس بچت به پدرش رفته 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه خواهش میکنم عزیزم ، اولی رو خودم خواستم سزارین بشم دومی هم چون اولی سز بود مجبور بودن سزارین کنن ...

خدا بخواد بشه منم میرم برا سزارین واقعا نمیشه هرچی فکرمیکنم 

کاربری دست دونفره....🌹
پس بچت به پدرش رفته

اخه من خیلی بدشانسم😢مشکل اینه بچهاشون همه موقعی ک ب دنیا میان زیر سه کیلو ان😂بعد وزن میگیرن دختر من همون اول میخواد کم نیاره

کاربری دست دونفره....🌹
اخه من خیلی بدشانسم😢مشکل اینه بچهاشون همه موقعی ک ب دنیا میان زیر سه کیلو ان😂بعد وزن میگیرن دختر م ...

🤣🤣

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دخترتون طبیعی؟ماشالا عمرشون طولانی باشه سزارین اختیاری بود؟دردکشیدین اولش؟

بله دخترم طبیعی بود 

قبل زایمان دکتر چک میکنه که آیا لگنت برای زایمان مناسبه یا نه

دکترم گفته بود اگه بالای چهار کیلو بود سزارین می‌کنه،تو سونو برام زده بود ۴۱۶۰،دکتر گفت طبیعی هم میتونی ولی اگه بخوای سزارین می‌نویسم که گفتم سزارین بشم 

همون روز قرار بود به دنیا بیاد،یعنی از صبحش کیسه آبم سوراخ شده بود ،یکم حالت دل پیچه داشتم ولی درد اونطوری نه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤