2777
2789

دیشب رفت حموم بعد به من هی اشاره میزد بچهارو سرگرم کن بیا منم نمیتونستم ک

دخترم ۳و نیم پسرم ۱و نیم

خب چیکارشون کنم‌کجا بزارمشون

بعد از حموم اومد روی تخت با حوله نشست منم مشغول شام و خونه و بچها بودم 

بعدش این رفت رو فاز قهر و حرف نزدن

تا شام خوردیم 

و این شب کاره و کلا زمستون شبا خونه نیست میره محل کارش

همین ک رفت چند دقیقه بعد زنگید همون لحظه اول گفت تو دوس پسر داری 

(کلا چن وقته این شده حرف دهنش و دائم تو بحث و دعوا میگ تو دوس پسر داری)

منم هی میگم بابا خسته بودم

جلوی بچها چیکار میکردیم خب بچهارو کجا ببرم 

هیشکی نزدیک ما نیست اخه ببرم خونشون ک 

بزارم کجا بچهارو خب

اونم میگ ن تو نیازتو معلوم نیس کجا رفع میکنی ک من دائم باسد دنبال تو باشم

خلاصه تموم شد و این صبح ۱۱ اومد من واقعا ناراحت بودم

صبحونه و میوه دادمش رفتم روی تخت با گوشیم بودم گفت اره باز گوشیرو برداشتی پیام بدی 😑

منم گفتم بابا چی میگی بعدم در و بستم 

خوابید دو ساعت بعد بیدار شد داشت میرفت گفت اومدم خونه نباشی برو خونه بابات

این بارها تو اینستاگرام و تلگرام و واتساپ با زنای هرزه چت کرده حتی شده س.ک..س چتم کرده ی بار حتی ۵۰ تومنم زده بود براشون

صد بار دعوا کردم سر این موضوع میگفت چیزی نیس بینمون و من الکی سرکار میزارم و اخرش زیاد من جیغ و داد میکردم میگفت دوس دارم

الانم گفت باز رفتی سر گوشی گفتم گوشی هارو بیاریم ببینیم کی پیام میده ب این و اون گفت اره میدم دلم میخواد 

غرو ب بیاد چی بگم بهش 

دوتاهم بچه داریم تازه چند ماهه جدا شدیم و اومدیم سر خونه زندگی قبلش تو یه سوییت کوچیک پیش مادرش بودیم پدرم درومد تا اومدم نفس بکشم سر هر هفته یه دعوا درست میکنه

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

خب اسباب بازی بریز جلو بچه و برو 5دقیقه نیازشو رفع کن و بیا...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکی از مهمترین نیاز مردا همینه 

وقتی رفع نشه بی منطق و وحشی میشن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خداوکیلی کاش درک میکردم چجوری از همچین موجودات بی خاصیتی بچه دار میشید و زیر یک سقف باهاشون می مونید و تحملشون میکنید.

با عرض معذرت واقعا اعصابم ریخت بهم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

همه زندگی خانداری و بچه داری نیس..تو اصلش باید ب شوهرت برسی و اون راضی نگه داری...اون بخاطر نیازش اعصاب نداره و همش دعوا دارین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

سعی کنید دل همو به ذست بیارین

الکی زندگیتون خراب نکنید

هر عز گاهی یکی دوساعت بچه رو بذار پیش مادر یا مادرشوهر باهم وقت بگذرونین

غروب هم اومد باهاش بحث نکن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

چقدر همسرت بیماره‌.

فکر می کنه توهم مثل خودشی.

ولی به حرفش گوش ندی بری خونه‌ی بابات!!

بشین خونه‌ی خودت خودش درست میشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.