2777
2789
عنوان

دیشب دعوا کردیم الان پیام داده خونه نباش برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3128 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا شک تو دلش میکارین این نداده اونم از لجش یه چیزی گفت

از مرد ایرانی هیچی بعید نیست منم بش گفتم که خونه ی باباش نره بمونه خونه خودش خودشم گفت که شوهرش با زنهای مجازی چت میکنه ادم نباید اعتماد کنه بعضی جاها شک بهتره

اسی جان دراینکه شوهرت شرایط رو دزک نمیکنه شکی نیست امااا وقتی گف بیا محیط خونه رو امن کن وبازی رو که دوست دارن بذارجلوشون برو اگه هم دنبالت گشتن وگریه خودش میبینه که شماتلاشت رو کردی وبچه ها نذاشتن اینجوری دیگه شمارو مقصرنمیدونه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
نه

تو ازدواج باید نیازهای هم دیگرو رفع کنن  اصلا یک سوم ازدواج به خاطر رابطه است طرف غریزه نداشته باش شوهر با زنو میخواد چکار حالا یکی درکش کمتره یکی بیشتر واس رعایت بچه واین چیزا یکی عجوله تحمل ندارن یکی خوددارتر  

تو ازدواج باید نیازهای هم دیگرو رفع کنن اصلا یک سوم ازدواج به خاطر رابطه است طرف غریزه نداشته باش ش ...

به نکته خوبی اشاره کردی ، آقا هم باید نیاز خانم به محبت،  اعتماد و امنیت رو ارضا کنه ، شعور داشته باشه زن بچه هارو از خونه باباش نیاورده ، به زنی که تهمت بزنی ، خیانت کنی ، حس ج واسش میمونه؟ یا فقط یه وسیله باید باشه جهت رفع نیاز اقا؟ 

این حرفارو به من که متاهلم نزنید 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
به نکته خوبی اشاره کردی ، آقا هم باید نیاز خانم به محبت، اعتماد و امنیت رو ارضا کنه ، شعور داشته با ...

کاملا باهات موافقم

این حرفا رو یا بدون بچه ها میزنن یا مجردا

اگه بچه حین رابطه سر برسه چی؟ 

بخوای دردم ببندی قفل کنی با صداش نظرشون جلب میشه

آینده بچه رو به خاطر پنج دقیقه حال کردن نابود کنیم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
کاملا باهات موافقماین حرفا رو یا بدون بچه ها میزنن یا مجردااگه بچه حین رابطه سر برسه چی؟ بخوای دردم ...

دقیقا .من مطمئنم میرفت حموم بچه ها هم پشت در وایمیسادن به گریه ، یا کار خطرناک می‌گردن 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

ی زمان دوسش داشتم حتی عاشقش بودم

خودش با خیانتهای ریز و درشتش گند زد ب همه چی

دیگ حسی ندارم بهش

نگران میشم و دوس دارم غذای خوب بدم بهش و تو خونه بگیم بخندیم

ولی دیگ از ته دل نمیخوامش چون خودش کرد

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍