2777
2789
عنوان

دیشب دعوا کردیم الان پیام داده خونه نباش برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3128 بازدید | 73 پست

حالا چی میشد دودیقه میرفتی حموم؟ مرد ایرانی که خروسه. 

ظهری که رفتی رو تخت درازکشیدی باگوشی ور بری، یه دونه صداش میزدی اونم بیاد پیشت. 

اصلا سیاست زنانه ندارین بعد میگین مرد خیانتکاره. 

فیلم زیرسقف دودی رو ببین حتما. 

در ضمن شوهرتم بی درکه که موقعیت بدرو انتخاب میکنه. هردو مقصرین، اماتومیتونستی درستش کنی ونکردی

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور مواقع بگو تو بیا بچه ها رو بخوابون من. برم آماده شم ،ببینه به همین راحتی نیست ،دیگه شک کردنش چیه این وسط،چقدر ریلکس و راحتی وقتی میگه دوست مسر داری ،من بودم کاری میکردم به غلط کردن  بیفته حرف و تو دهتش مزه مزه کنه من بعد   

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

برنامه کودک بزار..اسباب بازی بزار مگه میخوای کجا بری ک نمیتونی ولشون کنی یا تنهاشون بزاری هرکاری بخوان کنن صداش میاد دیگه سریع میتونی خودتو برسونی مگه چقدر طول میکشه توکه میدونی شوهرت همچین اخلاقی داره چرا میزاری صداش در بیاد چرت وپرت بگه دهنشو میبستی تابره سرکارش۶

همچین مواقع ی انیمیشن شاد و ی کلی اسباب بازی بذار و برو یه ربع تو اتاق ....

ادم خیلی بی درک و فهمیه که نیازش را نمیتونه کنترل کنه دور از جون شبیه حیوونه ولی بخاطر دل بچها و زندگیتم شده دهنشو ببند ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اون نیاز باید رفع بشه چاره ای نیست ، اگه میتونی ساعت خواب بچه ها رو تا حدودی تنظیم کن ، از دختر سه و نیم ساله هم تا یه حدود کمی میشه کمک گرفت برای بازی و سرگرمی

برنامه ریزیت رو عوض کن مثلا یه زمانهایی رو بذار برای چند تا غذا درست کردن ، سرعتت رو ببر بالا ، خودت مکمل های مختلف بخور سرحال باشی

بگو من جایی نمی رم خونه خودمه ،برو دادخواست طلاق بده نمی خوای طلاق بده بعد میرم ،این جوری نرو خونه بابات و‌خونه رو خالی کن راحت عدم تمکین میگیره می‌ره زن می گیره بدون اجازه ات

تو به اندازه اون گرم نبستی ولی خب اون چون نرفتی عصابش خورد شده سعی کن رابطتو بیشتر کنی باهاش عصرم بچهارو بزار جایی یا سرگرمشون کن ب شوهرت محبت کن از دلش در میاد یجوریم باهاش برخورد کن دیگه نره سمت اون کارا 

اسی تو روز که بچه کوچیکت خوابه،برای دومی کارتون موردعلاقه و مناسب سنش رو بذار ،تا زمان خالی برای ارضای نیازهاتون داشته باشید.اینطوری محبتتون به هم بیشتر میشه،حتی اگه وسطاش بچه بیدار شد یا غر زد و نتونستید کاری بکنید،حداقلش اینه که همسرتون متوجه میشه شما هم میل و علاقه دارید اما شرایط جور نیست

من مهر تایید رو کار همسرتون نمیزنم،اما ما خانمها وظیفمونه که نیازهای همسرمون رو برطرف کنیم،همونطور که اقایون هم وظیفشونه نیازهای ما خانمها رو تامین کنند،

ضمنا فراموش نکن اگهکم کاری کنی در مقابل خدا هم مسئولی

عزیزم حیف زندگیته بخدا .. اونم 2 تا بچه .. الان هردونفرتون حق دارین .. شما با دوتا بچه کوچیک اونم با این فاصله سنی کم واقعا خسته میشین هم روحی هم جسمی و این باعث میشه آدم خودشو فراموش کنه و نیازش کم بشه به رابطه . اصلا دنبال دعوا نباشین . درسته حرفای زشتی رد و بدل شده اما برا چند لحظه هردونفر هرچی گفتین رو فراموش کنین و بشینین از خواسته هاتون بگین برا هم و دنبال راهکار باشین با هم دیگه