2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 81 پست
مشاور رفتم ...دو هفته مسئولیت پذیر بود ...گل میخرید...کادو....بعدش شد همون آدم بیخیال و مزخرف قبل

خودت صلاح خودت رو بهتر از هممون میدونی اگرم خواستی جدا بشی قبلش یه مشاور برو اینطور که فهمیدم خیلی سخته براتون امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حقیقتش رو بخام بگم هیچ آدمی کامل نیست 

من اگه خودم و شرایط خودمو درنظر بگیریم 

آره باهاش میمونم تاپای جون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بررسی های کامل انجام شده گلم

ی سوال بپرسم؟ 

یکی از اطرافیان من بعش گفتن 

شکستگی اسپرم داری چ تحرک اسپرمت خیلی کمه 

اون قابل درمانه؟ 

اونم مث مشکل همسرتونه یا جداس؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اگه واقعا نتونیم بچه دار بشیم از پرورشگاه یه دسته کل میارم

اگر از پرورشگاه بیارم و بار همه چیش روی دوش خودم بیفته چی ...وقتی مسئولیت پذیر نیس ب نظرت کار درستیه؟

میشه که بشه؟؟؟
اگر از پرورشگاه بیارم و بار همه چیش روی دوش خودم بیفته چی ...وقتی مسئولیت پذیر نیس ب نظرت کار درستیه ...

اونجوری از حرفات میفهم 

بچع دار نشدن ی طرف قضیس 

این اقا  بی مسئولیته 

بی محبته و خیلی سردع ...

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

خب شاید بد موقع صحبت می کنیدیا زمانی باشه که جفتتون وقتتون آزاده

وقتمون هم آزاد باشه همینه...وقتی من حرف میزنم تلویزیون تماشا میکنه یا چرت میزنه...حتی ب احترامم تلویزیون رو خاموش نمیکنه

میشه که بشه؟؟؟
اگر از پرورشگاه بیارم و بار همه چیش روی دوش خودم بیفته چی ...وقتی مسئولیت پذیر نیس ب نظرت کار درستیه ...

دیگه باید ببینید نظر همسرتون چیه

بچه به پدر و مادر با هم احتیاج داره و زن و مرد باید همدیگر رو درک کنن

اونجوری از حرفات میفهم بچع دار نشدن ی طرف قضیس این اقا بی مسئولیته بی محبته و خیلی سردع ...

درسته مسئله فقط بچه نیست ...میتونم بگم اون کمتر از پرت بودنش منو عذاب میده 

میشه که بشه؟؟؟
وقتمون هم آزاد باشه همینه...وقتی من حرف میزنم تلویزیون تماشا میکنه یا چرت میزنه...حتی ب احترامم تلوی ...

نمیدونم والا من تو شرایط شما نیستم

اما خودم همیشه سعی می کنم بگم به شوهرم که میخوام یاهات حرف بزنم البته توافق کردیم که نذاریم مشکلاتمون بمونه تو دلمون

ی سوال بپرسم؟ یکی از اطرافیان من بعش گفتن شکستگی اسپرم داری چ تحرک اسپرمت خیلی کمه اون قابل درمانه؟ ...

اسی جان اگه برات ممکنه ب این کامنت جواب بده