2777
2789
عنوان

حوله ای که با همسرم خریدیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 101 پست
۲ سال صبر کردم نشد تازه بدتر شد 😔💔

چون خودت امید نداشتی به درست کردننن با کمک بقیه به خراب شدن این رابطه فکر میکردی نه درست شدنن!!

حیفه بخوای زندگیتو سر این چیزا خراب کنی چون مطمئن نیستی ازدواج بعدی قراره بهتر باشه یا بدتررر شاید پشیمون شدی به قدری بدد بود!

اگ شوهرت اخلاق خوب زیاد دارخ حیفهههه

نمیخاد تو نی نی سایت نظر بگیری!!‌مگه مطلقه های دیگه که بهت گفتن اره اره طلاق بگیر قراره بیان الان باهات درد جدایی بکشن؟ میدونی چقدر درد جدایی عمیقهههه

بیشتر اینای که طلاق گرفتن اومدن بهت گفتن طلاق بگیر که دلیل طلاق خودشونم چرته و سریع نسخه میپیچن برا بقیه 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

چون خودت امید نداشتی به درست کردننن با کمک بقیه به خراب شدن این رابطه فکر میکردی نه درست شدنن!!حیفه ...

جمله اولت برام خیلی تلخ بود ... چون من تا همین سه ماه پیش با همه وجود به درست شدنش امید داشتم 

پدر مادرم میگفتن این درست نمیشه خودتو پیر نکن حتی دعوام میکردن بسه رفتی پیش مشاور ولی من باز امید داشتم ...

الان واقعا خستم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاقی...نه اوایل اینجوری نبود یه آدم بی عرضه و بیخیالع درست مثل پسر های نوجوان رفتار می‌کنه دوسال ع ...

عزیزم 

من بخاطر اینکه عقد کرده بودم، و نامزدیمون قبل از عقد حدود یک ماه شایدم کمتر بود، چون پدرم اعتقادی به صیغه و یا نامزدی بدون محرمیت نداشت، فکر میکردم جدایی بعد از عقد سرطانه!!!!! 

بعد عقد فهمیدم شوهرم تیکه من نیست اما ترسیدم جدا شم

الکی الکی خودمو بدبخت کردم

شما اشتباه منو نکن

یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
جمله اولت برام خیلی تلخ بود ... چون من تا همین سه ماه پیش با همه وجود به درست شدنش امید داشتم پدر ما ...

مشکلش چیه قشنگ برام بگو

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اخلاقی...نه اوایل اینجوری نبود یه آدم بی عرضه و بیخیالع درست مثل پسر های نوجوان رفتار می‌کنه دوسال ع ...

درسته بهت حق میدم 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم من بخاطر اینکه عقد کرده بودم، و نامزدیمون قبل از عقد حدود یک ماه شایدم کمتر بود، چون پدرم اعتق ...

خانوادم هم همینو میگن 

مشکلش چیه قشنگ برام بگو

خیلی مفصله ولی خب خلاصه بگم 

خیلی بی عرضه هست حتی از پس یه قهر ساده من بر نمیاد قهر میکنم باهاش نه سرکار می‌ره نه دیگه نماز میخونه نه اصلا میاد برای آشتی و.... تا این حد بچه هست که یه قهر ساده رو نمیتونه حل کنه 

مدیریت مالی هم اصلا نداره تو کل این دوسال مدام درحال بدهی دادن بود چون همش کم میاره قرض میگیره با اینکه حقوقش خوبه 

آداب معاشرت بلد نیست و خیلی جاها باعث سر افکندکی من شده 

عصبی هست و وقتی مریض باشم یا حال روحیم بد باشه به جای درک و همدلی از سردی من باهاش عصبی میشه تاحالا چندبار گوشی شکسته چون میکویه زمین

آدم بیخیالی هم هست میبینن من دارم چقدر اذیت میشم بخاطر سردی هاش ولی کاری نمیکنه باهاش حرف هم میزنم کاری نمیکنه فقط چرب زبونی می‌کنه 

در تمامی مسایل من باید مدیریت کنم شدم مثل مردا

درسته بهت حق میدم

چیکار کنم فکرش از سرم بره 

من هنوز جدا نشدم ... دیشب با خانوادم مطرح کردم و تا چندروز دیگه پدرم با پدرش میخواد صحبت کنه 

حالم یه حوریه خیلی میترسم که اشتباه نکنم

خیلی مفصله ولی خب خلاصه بگم خیلی بی عرضه هست حتی از پس یه قهر ساده من بر نمیاد قهر میکنم باهاش نه سر ...

❤️❤️پس طلاق درسته موفق باشی

خانوادم هم همینو میگن

خدا رو شکر خانواده پشتت هستن

من زمان خواستگاری، چون دختر اول بودم، هیچ راهنما یا تجریه ای نداشتم ، قبلشم همش سرگرم درس بودم و به ازدواج و ریزه کاری هاس فکر نمیکردم. اون زمان هم انقدر اینترنت و اطلاعات و ... نبود. خلاصه بگم الکی بله رو گفتم با اعتماد به پدرم

پدرم مریض بود

ناراحتی قلبی داشت و افسردگی 

بعد از اینکه فهمیدم نامزدم چه جور آدم مستبد ودروغگو  زورگویی هست، جرات نکردم جدا بشم . ترسیدم بابام بمیره.

اما خواهرم 10 سال بعد از من با پسری که زن طلاق داده بود علیرغم میل بابام ازدواج کرد، بابام نمرد، بدون عروسی بعد عقد رفت خونه خودش، بابام نمرد،یکسال بعد مهاجرت کرد، بابام نمرد، طلاق گرفت، بابام نمرد

پس من خر بودم که زندگیمو باختم

چیکار کنم فکرش از سرم بره من هنوز جدا نشدم ... دیشب با خانوادم مطرح کردم و تا چندروز دیگه پدرم با پد ...

پدرش چطوره؟شاید تو خانواده ای بوده که یاد نگرفته آخه خانواده خیلی مهمه رو تربیت و بلوغ فکری یه آدم 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

❤️❤️پس طلاق درسته موفق باشی

بنطرت از بین چیزهایی که گفتم کدوم باعث شد بعد اینهمه اصرارت برای جدا نشدن یهو بگی درسته تصمیمت 

چیکار کنم فکرش از سرم بره من هنوز جدا نشدم ... دیشب با خانوادم مطرح کردم و تا چندروز دیگه پدرم با پد ...

علت جدایی دقیقا چی هست

کلی نگو 

مثال بزن

خدا رو شکر خانواده پشتت هستنمن زمان خواستگاری، چون دختر اول بودم، هیچ راهنما یا تجریه ای نداشتم ، قب ...

بمیرم برات ... منم وقتی میبینم خانوادم چقدر غصمو میخورن نابود میشم