2777
2789
عنوان

دیشب دعوا کردیم الان پیام داده خونه نباش برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 3128 بازدید | 73 پست

دوتا بچه زیرچهارسال رو نمیشه  باهم تنها گذاشت رفت به فلان اقا رسید توصدم ثانیه به خودشون یا همدیگه صدمه میزنن یا بلند میشن میان دنبال مادرپدر  

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب اینو بدون نیاز جنسی همسرت رو رفع کنی هم به خودت هم به بچه هات لطف کردی.مردها نیازشون رفع نشه با عصبانیت و پرخاشگری رفتار میکنن.از این به بعد لباس جذاب براش بپوش تو خلوتتون و بهش نه نگو .گاهی واسه ما خانما سخته اما هورمون مردانه اینا رو نمی‌فهمه.و بدون فقط شوهر شما نیست که اینجوریه..

ی زمان دوسش داشتم حتی عاشقش بودمخودش با خیانتهای ریز و درشتش گند زد ب همه چیدیگ حسی ندارم بهشنگران م ...

بخاطر بچه هات سعی کن گرم کنی زندگی رو حالا که قراره بمونی

اوایل بچه انقدر کوچیک خییییلیییی سخته

بهتر میشه همه چیز

کافر همه رو به کیش خود پندارد 

اولش چیزی نگو اگه حرف زد باز بگو میخوای برم باشه زنگ بزن به پلیس بیاد بنویسه که منو خودت داری بیرون میکنی بعد میرم ، وگرنه راه برای تو باز نمیکنم معلوم نیست میخوای چیکار کنی که من برم ،فکر نکنم خودش زنگ بزنه 

همیشه ی زن مقصره.هیچ کس نگفت این زن هم خسته میشه با دوتا بچه کوچیک.مردی که درک از هیچی نداره فقط به ...

اره هیچکی طرف منو نگرفت

نگفتن خستس

نگفتن دلش شکسه

نگفتن شبا بچه نمیزاره بخوابه تا صبح بیداره

نگفتن یاد کارای شوهرش میوفته دیگ دلش میشکنه

همه حقو ب اون دادن

دلم خیلی شکسته 

ازدواج چ چیز بی سر و ته و بیخودی بوده

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

کافر همه رو به کیش خود پندارد اولش چیزی نگو اگه حرف زد باز بگو میخوای برم باشه زنگ بزن به پلیس بیاد ...

بالای صد بار تا الان زنگ زده هی فحش میده اونجام درد گرفته هی باید نازتو رو بکشم

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

اخرین بار ک رابطه مقعدی داشتیم و صبحش درد داشتم دیدیم پیام داده ب یه ج.... حضوری چندبا گوشیمم پول در ...

استارتر شوهرت وقتی رابطه مقعدی داره باهات انحراف داره فردا هزار جور مبتلا به سرطان روده و معده و رحم میشی اینطور مردها بیمارن هیچ حواست هست چه بلایی داره سرت میاره البته من اصولا تو اینجور تاپیکا شرکت نمیکنم چون دوست ندارم ولی فکر کنم تا حدودی فهمیدم چرا از همسرت سرد شدی.

بالای صد بار تا الان زنگ زده هی فحش میده اونجام درد گرفته هی باید نازتو رو بکشم

خب بگو آخه مرد حسابی تو‌که عقلت به اونجات بود بچه دوم چرا خواستی بعد اولی می‌رفتی لولتو میبستی اگه آنقدر مهمه برات اونجات😬😬چقدر خودخواه

حداقل کارای بچه هارو زیاد بنداز گردنش با سیاست دهنش سرویس بشه شاید درکت کنه

رابطه مقعدی وقتی تبدیل به سرطان بخواد بشه گاهی سی سال زمان میبره سرطان نهفته در بدن میمونه یا حتی گاهیی مواقع موجپ پارگی روده در یک آن میشه که خطر خونریزی فوق العاده شدید و مرگ آنی داره به خودت رحم کن از لحاظ رابطه مقعدی بهش تمکین نکن 

رابطه مقعدی باعث سرطان مقعد

سرطان معده

سرطان رحم

سرطان تخمدان

بی میلی جنسب زن و سردمزاجی زن 

بی علاقه شدن نسبت به مرد

ودر بدبینانه ترین حالتش باعث پارگی خود کولون و مرگ و عفونت انی در خون و مرگ میشه.

با بچه غیر ممکنه تا نخوابنمنم دوتا دارم میفهممش

من هم دوتا دارم عزیزم..اما با خوراکی و اسباب بازی دلخواهشون و فیلم سرگرم میکنم..پسرم 5و دخترم 3سالشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من هم دوتا دارم عزیزم..اما با خوراکی و اسباب بازی دلخواهشون و فیلم سرگرم میکنم..پسرم 5و دخترم 3سالشه

دخترای من اینجوری نیستن

دنبالمان دائم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂