آیا همسرتون نسبت بهتون شکاک بود بعد از ازدواج؟ تو یه تاپیک دیدم گفته بودن اگه کسی با یه پسر دوست شه و باهاش ازدواج کنه اون پسر نسبت بهش شکاک میشه و همش میزنه تو سرش که اگه ادم درستی بودی با من دوست نمیشدی
ممنون میشم راهنمایی کنید
من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره بخدا اگه اینجا نمیومدم منکر وجود این حرفاو فرهنگا میشدم میگفتم ور افتاده دیگه
ور افتاده. کسی که تو این دوره بخواد از این مزخرفات بگه عملا باید گی بشه چون احتمال اینکه دختری قبل از ازدواج حداقل یک بار رابطه دوستی رو تجربه کرده باشه خیلی زیاده. اونی که با دوست خودش ازدواج نمیکنه دوست یکی دیگه رو میگیره. از ده سال پیش پنجاه تا عروسی رفتم حتی یکیشون رو یادم نمیاد که سنتی بوده باشه. منتها اینجا اصرار عجیبی به موندن در قهقرا است و البته افغانی هم تو سایت زیاده که فرهنگشون کمی متفاوته.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.