هیچوقت ادم دوست داشتنی نبودم ینی اذما از بودن باهام خسته میشدن مثلا تودوران دانشجوییم هیچدوستی نداشتم باهمه هم مهربون بودم ولی دوست صمیمی کسی نبودم یا مثلا شانسم جوری بود یه روز باهام خوب برخورد میکردن یه روز نه یا مثلا قبل ازدواجم بالینکه خوشگل بودم ولی هیچ وقت کسی عاشقانه دوسم نداشت اصلا الان کسی تعریف میکنه فلانی عاشقمه درک نمیکنم همه دوستام با کسایی ازدواج کردن که باهم دوست بودن چون طرف کقابلم دوستشون داشت اصلا هیچوقت کسی منو ادم حساب نکرد جز مادرم اصلا از اون ادمام که تو جمعی باشم یا نباشم برا کسی مهم نیس به نظرتون چرا بعضیا مثل منن من عیچوقت نفهمیدم به خدا همه چیم اوکیه ولس نمیدونم
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تا حالا استرس اینو کشیدی یه عصو حدید زن وارد خانواده شوعرت بشه که ازتو خوشکل تر باشه این استرس هنیشکی منه نمیدونم از اعتماد به نفسمه یا همیشه جوری برخورد شده که این حسو دارم
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
خب دیگه یعنی ازت خوشش اومد پس نگم هیچوقت دوست داشته نشدممممممم
خب خوس اومدن که خیلیا خوشسون میومد ولی دیگه بعد یه مدت انکار همه ازم هسته میشن یه همکار داشتم پزسک بود تو تاپیک های قدیمیم هست مال سه سال قبله ینی انقد لزم خوشس اومده بودکل بیمارستان فهنیده بودن حتی اینجام تاپیک زدم برام هرروز گل میخره ولی سه ماه بعد ازم هسته شد هیچ کس پایبندم نبود یتی همه ازم خسته میشدن باهام انگار خال نمیکردن