2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید رشد سریع مو

157 بازدید | 14 پست

سلام متاسفانه دختر خالم گفت من چتری حرفه میزنم   که فکر کردم کارش خوبه جلوی موهام چتری زده و اینقدر زشت شدم نمیدونم چیکار کنم آیا روشی هست تا عید نوروز موهام بلند بشه

عزیزم فک نکنم تا عید نوروز بلند بشه زیاد میتونی تا وقتی که بلند بشه اکستنشن مو انجام بدی

آخه خیلی موهام خراب کرد 😭😭نمیدونستم خراب میکنه حتی شوهرم باهام قهر کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فک نکنم تا عید نوروز بلند بشه زیاد میتونی تا وقتی که بلند بشه اکستنشن مو انجام بدی

حالا ناراحت نباش کاریه که شده قرص فیتو برای رشد مو خوبه و اینکه تا بلند شدن موهات تنها راهش اینه که اکستنشن کن چتری هاتو فقط جلوی موهاتو چتری زده ؟ 

خب چتری هاتون رو فعلا بالا بزنید

تا عید معمولا بلند تر میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خب چتری هاتون رو فعلا بالا بزنیدتا عید معمولا بلند تر میشه

وآقا بلند میشه چون میترسم بلند نشه و زندگیم به کل نابود میشه آخه من شوهرم روی موهام حساس از دیشب باهام قهر کرده حتی یک کلمه باهام صحبت نکرده

موهای منو هم یه آرایشگر بی مسئولیت تو روز عروسیم سوزوند با دکلره نابود شد موهام به کل الان با اینکه ...

الهی اگه راهی پیدا کردم حتما بهت میگم که راحت بشی واقعا جرا بعضی ها  اینقدر بی فکرن 

وآقا بلند میشه چون میترسم بلند نشه و زندگیم به کل نابود میشه آخه من شوهرم روی موهام حساس از دیشب باه ...

وای عزیزم تا این حد یعنی ...یعنی ممکنه به خاطر این زندگیت بهم بخوره ؟ عزیزم بلند میشه تا عیدم بلند نشه نهایتا تا چند ماه دیگه بلند میشه تا اون موقع فقط جلوی موهاتو اکستنشن کن 

الهی اگه راهی پیدا کردم حتما بهت میگم که راحت بشی واقعا جرا بعضی ها اینقدر بی فکرن

ممنونم عزیزم باورت میشه من حتی میخواستم شکایت کنم ازش تا این حد گند زده  به موهام بعدشم تازه طلبکارم بود زیر بار نمی‌رفت میگفت کار من نیست...