2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 119 پست
دوستیای اون موقع خیلی بهتر بود تهش ازدواج بود اکثرا یهو همه پسرا عوضی شد 🥲

من تا با همسرم آشنا شدم گفت میخوامت برا ازدواج اما سنمون خیلی کم بود موندیم تا من شدم ۱۸ اونم شد ۲۳که ازدواج کردیم😅😂

دقیقن درسته الان دیگه نمیشه اعتماد کرد

اون زمان کِی عکس میخواستن ؟

کجا میگفت بیا خونمون؟

تهش میرفتیم تو خیابون از دور برا هم دست تکون میدایم و برمیگشتیم خونه🥴🤣

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قطعاً با چنین آدم بیشعوری ازدواج نمی‌کردم. 

موقع آشنایی منو همسرم وقتی هنوز نگفته بود قصد ازدواج داره من دوست پسر داشتم خودشم در جریان بود تا با اون کات کردم بهش جواب مثبت ندادم. 

کاش تو اینجا بودی 💔

شاید ده پانزده سال پیش مثلا ، این طرز فکر بود نه الان که خیلی از آدم ها خودشون طرف مقابل را پیدا میک ...

مرسی عزیزم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

نمیدونم نی نی سایتیا از کجان این حرفارو من دقیقن ۱۵سال پیش دانشجو بودم میشنیدم همونموقه هم همه با دو ...

کلا با نی نی سایت میشه در زمان سفر کرد. حرفا و رفتارهایی که مربوط به اوایل دهه هفتاده اینجا به نرخ روز ارائه میشه😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون بیش از اندازه دوستون داره

اخه دیگه چقدر 

دوتامون محل کارمون یکیه مث برج زهره ماره بابقیه اصلان میخنده ن شوخی میکنه دوسداره منم اونطورباشم 

تابایه بیمارمیخندم یهش انرژی مثبت میدم زودپیام میده  چیه هرهرمیخندییییی میگم بابااین بیماره بدبخت میگه هرخری هست مرده 

اصلااذیت میکنه نمیدونی چقدررومغزه میبرتم بیرون میرم پرو لباس بپوشم خیمه میزنه روپرو ابروم جلوهمه میره میرم بیرون همه ازم میخندن خیلی حس بدیه نمیدونی

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اونا معلوم نیست تو چه ده کوره ای زندگی میکنن که طرز فکرشون تو ۵۰ سال پیش مونده.

شیدم چون خودشون تجربه کردن با انتخاب غلطشون فکر میکنن بقیه هم همینن 

مثل فمینیست های عقده ای

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اخه دیگه چقدر دوتامون محل کارمون یکیه مث برج زهره ماره بابقیه اصلان میخنده ن شوخی میکنه دوسداره منم ...

عزیزم حسودهه😂😍😍

من داییم و همسرش دهه هشتاد دوست بودن باهم از همون سالای اول ازدواجشون داییم مدام به زنش شک داشت تا س ...

چه بد

من سنتی ازدواج کردم ولی گاهی اوقات بهم گیر میده ربطی به نحوه ازدواج نداره ذات طرف باید درست باشه

اره ذات خیلی مهمه