2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 119 پست
هم دانشگاهی بودیم خودش اومد خواستگاری کرد

خوشبخت شین

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جمله ای خوندم نوشته بود دوس پسرم با من ازدواج نکرده و گفته تو خ.بی بعد رفته با یکی ازدواج کرده که ...

دادش منم خیلی ایراد میگرفت ما کفش قرمز میپوشیدیم بهمون میگفت خرابا کفش قرمز میپوشن

اخرم رفت یکیو گرفت ک مثلا باکسی نبوده

ولی حالا زندادش من از نادونیش بود واسه من تعریف کرد من قبلا با یکی دوست بودم چالوس میرفتم کیف و مفش قرمزم میپوشید هنوزم میپوشه 

خداروشکر رابطه ای با هچین برادر مریض و سمی نداریم دیگ

دادش منم خیلی ایراد میگرفت ما کفش قرمز میپوشیدیم بهمون میگفت خرابا کفش قرمز میپوشناخرم رفت یکیو گرفت ...

اره سختگیری الکی ادم رو داغون میکنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اره سختگیری الکی ادم رو داغون میکنه

ذهنشون مریضه دیگ 

وگرنه ادمی ک سالم باشه تو لخت هم بری بیرون اعتماد داره بهت

البته این موضوع زن و مرد نداره

عروس عموی من از وقتی با پسرعموم ازدواج کرده دیگ حتی نمیزاشت نزدیک ما بشه

ذهنشون مریضه دیگ وگرنه ادمی ک سالم باشه تو لخت هم بری بیرون اعتماد داره بهتالبته این موضوع زن و مرد ...

وای😐

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

غربت سخته؟مامانم ب زور میگ ب خاستگارت جواب مثبت بده ولی راهش دوره نمیخام

اوایل خوبه تا زندگیت جا بیوفته کسی دخالت نمیکنه و اینا ولی به مرور افسرده میشی چون دایره اجتماعی دورت کمه و زیادم نمیتونی اعتماد کنی با کسی دوست بشی یا رفت و آمد کنی

چرا سعی نمیکنید با هم کنار بیاید؟ایشالا بچتون به سلامت بدنیا میاد

بیچاره اون حتی سعی میکنه وقتی خوابم بیاد خونه کارهامو کنه بره دوباره سرکار شبا من میرم تو اتاق درو میبندم اون طفلی میاد تو پذیرایی می‌خوابه فکر کنم وحشتناک‌ترین نوع ویار همینه

اوایل خوبه تا زندگیت جا بیوفته کسی دخالت نمیکنه و اینا ولی به مرور افسرده میشی چون دایره اجتماعی دور ...

منم از همین میترسم اصن از غربت خوشم نمیاد بزار قهر کنه بهتر از اینه ک خودمو بدبخت کنم

اونجوری اگ عن اقا نخاد بیاد خونه ی بابام منم مجبورمیشم نرم 

ولی نزدیک نیاد هم خودم میرم

منم از همین میترسم اصن از غربت خوشم نمیاد بزار قهر کنه بهتر از اینه ک خودمو بدبخت کنماونجوری اگ عن ا ...

بله اینم هست مثلا عیدی چیزی میشه تو دلت میخواد پیش هر دوتا خانواده باشی ولی فقط باید پیش یه خانواده باشی کل تعطیلات رو چون زیاد نمیشه هی رفت و آمد کرد خسته میشی که 

بیچاره اون حتی سعی میکنه وقتی خوابم بیاد خونه کارهامو کنه بره دوباره سرکار شبا من میرم تو اتاق درو م ...

الهی ایشالا سریع تر نی نی میاد بهتر میشه