2777
2789
وکالتمهندسیپیراپزشکی ها کارمند بانکشرکت نفت پالایشگاهدزداختلاسگر اقازاده

اون سه تای اخرو دوست داشتم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو دلالم باشی وقتی پولدار بشی مردم بهت احترام میذارن و با کلاسی

الان شغلای ازاد درامدشون بیشتر از پزشکیه 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

اولین شغل پر پرستیژ و پر درامد دنیا 

مدیریت هستش 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ایا فقط پزشکی و مهندسی و حقوق رو باکلاس میدونین؟😐ایول

منظور اسی از باکلاس این هستش در دید مردم جایگاه اجتماعی بالایی به حساب بیاد

چه بسا خیلی شغل ها هستش درامد بیشتری داره ولی بقول معروف باکلاس نیست یا وجه اجتماعی بالایی نداره

مثلا با احترام در منطقه ما ارایشگری با وجود درامد بالا اصلا باکلاس نیست حتی اگر شیکترین سالن هم داشته باشی ولی کی اهمیت میده مهم اینه درامدش عالیه

پدر پول دار داشته باشی که چی پول بهت بده هیچی ارزش اون پرستیژ خانم دکترو نداره برام

حقیقتا اگر واقع گرایانه نگاه کنیم ، پرستیژ دختر بیل گیتس از هرچی دکتر مهندس و وکیل و سیاستمدار و...بالاتره😄

حقیقتا عزیزم ، با پول پرستیژ هم میشه خرید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎