2777
2789
من شوهرثروتمندترجیج میدم🤣🤣🤣

نه نه فقط پدر ثروتمند 

پول شوهر مال خودشه در نهایت 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نمیخوام فلسفی حرف بزنم ولی عزیزم خود ادما باکلاس بودن شغلشون را تعیین میکنند، مثلا ما پزشکی میبینیم که اصلا وقتی بریم پیشش یا توی زندگیش هیچ چیزی برای به قول شما باکلاسی نداره ولی یه پزشک دیگه کلا یه حور دیگس،یا چقدر مهندس، وکیل و ... فارغ التحصیل میشند، چقدر کلاسشون توی هم صنفی های خودشون با هم فرق داره.

مثلا من کسی را میشناسم رتبه ی ۳ رقمی کنکور شد رفت وکیل شد و ارشد هم رتبه دو رقمی ولی هیچ وقت کسی به روی خودش نیاورد و نگفت واو، ولی در عوض یه نفر دیگه را میشناسم با رتبه و دانشگاه  متفاوت ,همه جوری میگند وکیله که صد تا وکیل از دهنشون میاد بیرون. (هنوز هم طرف دانشجوعه و لیسانسه)

در اخر خودمون کلاس کاریمون را تعیین میکنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور اسی از باکلاس این هستش در دید مردم جایگاه اجتماعی بالایی به حساب بیادچه بسا خیلی شغل ها هستش د ...

هیچوقت درک نکردم باکلاس بودن شغل ینی چی

خوب مسلما هر شغلی ک در امد خوب داشته باشه  از نظر مردم شغل خوبو شریفیه دیگه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بنظرت برا خودش بهش احترام میدارن یا برا پولش

خب خانم دکتر و خانم وکیل هم برای شغل و پولش احترام داره حقیقتا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎