دیشب با شخصی ک ۴ سال خورده ای باهاشم بحثم شد میگه من ۵۰ سکه بیشتر نمیدم تازه زیادم هست میگه باید پدر مادرتو راضی کنی منم ب مادرم گفتم گفت دست من نیست دست پدرته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میه اگه مقدارش زیاد باشه قبول نمیکنم تازه میخواد تا اون موقع باز باهام بشینه مثل قبل حرف بزنه
خب نمیشه بهش اعتماد کرد
بگو چرا فکر میکنی یه دختر باید بیاد تو زندگیت تو حق طلاق و حق حضانت بچشو حق خروج از کشور و....اینارو داشته باشی و بعد خودش هیچ پشتوانه ای نداشته باشه؟؟
الآنم دیر نشده قشنگ فکر کن به نظر من این پسر مرد زندگی نیست البته ببخشیدا
نه درست میگید من فکل کردم آدمه حداقل بعد اینهمه که ۴ سال باهم بودیم اگ آدم بود این حرفارو نمی د الانم نمیخوام خودم تمومش کنم هنوزم خودش شرایط نداره الکی فقط زر زر میکنه همیشه سر چیزای الکی بحث میکنه میره بعد چند وقت میاد تازه من میگم ببخشید این اخیر خیلییی بهم توهین کرد اینبار منتظرم ی دعوا راه بندازه بد ازش دلم بشکنه ک راحت بزارمش کنار دیگ حق نداره حرف بزنه اگر هم اومد و بحث ۵۰ تا کرد حقامو میخوام ازش
نه درست میگید من فکل کردم آدمه حداقل بعد اینهمه که ۴ سال باهم بودیم اگ آدم بود این حرفارو نمی د الان ...
ببین مردی که به راحتی بخواد توهین کنه یا جا بزنه بره یا هرچی اصلا مورد اعتماد نیست قشنگ بگو من میخواد تو زندگی با خیال راحت باشم و شرط و شروطت رو بگو این پسر واقعا یا سرش جای دیگه گرمه یا کلا قابل اعتماد نیست
والا گفتم داد میزدم سرش میگفت هوی آروم توام شدی مثل مادرت سر آدم داد میزنی والا اونجا بفهمم دروغ گفتی و تو گفتی ۵۰ و خانوادت ی چی دیگ بگن مثل سگ همونجا میزنمت گفتم خیلی بیخود میکنی نزاشت حرف بزنم رف بلاک کرد الان بلاکو تازه باز نکرده وات خیلی عادی پیام دادم ک کجایی
قابل اعتماد نیس میگه که من زنایی دیدم فقط چند شاخه گل رز میزارن برای مهریه تو الان ۵۰ تا میخواییی
بگو من با بقیه فرق دارم اصلا به نظر من ۵۰تا هم کمه دختر خوب حداقل بگو باخانوادم صحبت کردم گفتن ۱۱۴تا تمام بهار عندالمطالبه حق طلاق و حق حضانت اینا جزو واجبات هست عجله نکن
ببین مردی که به راحتی بخواد توهین کنه یا جا بزنه بره یا هرچی اصلا مورد اعتماد نیست قشنگ بگو من میخوا ...
اعماد به نفس کاذب داره خیلی جوری ک میره هر جا میره کار کنه بعد چند وقت با ادمای اونجا سر اینکه بهش میگن بالا چش ابروعه دعواش میشه میزاره میره انتظار داره مردم بیفتن دنبالش کلا ادمای دورش نه من حتی خانوادش هم مجبور میکنه بزور باهاش حرف بزنن خودشم هیچ تلاشی برای حرف زدن با ادمای اطرافش نمیکنه بعضی وقتا حس میکنم ی تختش کمه اینو این سال آخر خیلی متوجه شدم قبلا بچه بودم زیاد سرم نمیشد هی میگم خب پس من چطور از این جدا بشم خدا