2777
2789
عنوان

بخدا میترسم چشمامو باز و بسته کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 62 پست
عزیزممممممم چیکار کردمممم مگه وظیفمه🥰🥰😘❤️❤️❤️❤️❤️ اگر میخوای برات متخصص بیماریهای دهان توی شهرکرد ...

فدات شم زحمتت میشه خودم نگاه کردم تو نت نبود . اگه تونستین یه سرچ برام بکنین شما بیشتر بلدین خدا خیرت بده  😘😘🫂🙏🙏🙏

نمیدونم والا دکتر نرفتم ولی یه زخم کوچیک روزبونم هست که سفیده و خیلی وقته خوب نشده بعد از اینکه دوند ...

داخل مطالب طب سنتی و طب اسلامی مطالعه کردم که میگه برای ضد عفونی کردن فضای دهان و دندان ها، محلول سرکه سیب خونگی و اصل و آب جوشیده سرد شده و نمک دریای اصل رو درست کنید و هر از گاهی قرقره کنید. 

البته اگر زخم شما دردناک است و میسوزه، میزان سرکه و نمک رو خیلی کمتر بریزید تا نسوزونه. 

بعضی ها هم به بی حس کننده های پزشکی موقع رفتن به دندان پزشکی، واکنش نشون میدن و میگن اون مواد خیلی مضر هست. 

گاهی اوقات هم ممکنه مشکل اصلی از جای دیگه ی بدن باشه که در صورت یا زبان خودش رو نشون میده. 

مثلاً مشکلات کبدی 

یا مشکلات معده و گوارشی....... 

یه سری آیات قرآن وجود داره مخصوص مشکلات دهان و دندان که باید اونها رو بنویسید و........ 

داخل گوگل جستجو کنید. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داخل مطالب طب سنتی و طب اسلامی مطالعه کردم که میگه برای ضد عفونی کردن فضای دهان و دندان ها، محلول سر ...

نع اصلا نباید سرکه به این زخم بخوره این زخم واکنشی هست مخاط رو شدیدا نازک کرده سرکه به علت خاصیت اسیدی مخاط رو تحریک میکنه این بیماری اسمش لیکنوییدری ری اکشن هست درمانش دهان شویه مخصوص و تعویض امالگام و روکشه

۱۰ تا آیت الکرسی برات میخونم 🥹

الهی قربونت برم خیلی خوشحالم کردی برات صلوات میفرستم

میخوای ایدی تلگراممو بدم که اونجا کاری داشتی بهم پیام بدی زود ببینم؟

باشه اگر دکتر پیدا نکردی بگو بهم

نع اصلا نباید سرکه به این زخم بخوره این زخم واکنشی هست مخاط رو شدیدا نازک کرده سرکه به علت خاصیت اسی ...

من هم گفتم میزان سرکه و نمک باید خیلی خیلی کم باشه. 

دهان شویه های کارخونه ای، ضررش بیشتره. چون مواد شیمیایی و مضر داره. 

سرکه و نمک دریا در طب اسلامی، یکی از پر کاربرد ترین داروهاست. 

من هم گفتم میزان سرکه و نمک باید خیلی خیلی کم باشه. دهان شویه های کارخونه ای، ضررش بیشتره. چون مواد ...

دهانشویه که ایشون بابد مصرف کنن دارویی هست کورتونیه 

سرکه و‌ نمک تو هر مقداری برای این ضایعه سمه

دوستان لطفاً اگه کسی سابقه همچین چیزی رو داشته بگه. حتی به بعضیا از اطرافیانم میگن ی جوری نگاه میکنن که آدم پشیمون میشه از گفتن 

دیروز عصری میخواستم بخوابم بعد بین خواب و بیدار بودم یهو گوشام کیپ شد و مث صدا بوق ت سرم اکو میشد هر چی خاستم چشمم و باز کنم نمی‌تونستم از سرم تا انگشت پاهام همه بی حس شد انگار از اول فلج بودم حتی زبونم ت دهنم نمیچرخید کسی رو صدا بزنم انگار وسط دوتا سنگ بزرگ فشارم میدادن دقیقا حس کردم که روح از تنم جدا میشه همش چند ثانیه شاید بیشتر طول نکشید اما تا ول کرد انگار چند ساعت گذشته بهم داشتم میمردم از ترس  بعد حمله ی سردرد عجیبی گرفتم و استخوانی ساق پام تیر میکشید میترسم دیگه چشامو ببندم کسی می‌دونه چرا اینطوری شدم. اینم بگم  چند ماه پیشم تقریبا ده ماه پیش اینا چند باری این حالت بهم دست داده اصن تمام اعضای بدنم از کار میوفتن ولی الان مدت زیادی بود که سراغم نیومده بود خیلی میترسم 

بله این حالت یه نوع عامیانه بهش میگن بختک هست یا فلج خواب

یعنی شما هم اینطوری شدین آخه از اطرافیانم کسی باور نمیکنه میگن که چاخانه و فلان اما اگه بگم دیشب از ترس خوابیدن تا پنج صبح بیدار بودم تا بیهوش شدم دیگه صبحم هفت و نیم بیدار شدم تا الان خ

یعنی شما هم اینطوری شدین آخه از اطرافیانم کسی باور نمیکنه میگن که چاخانه و فلان اما اگه بگم دیشب از ...

من یادمه یک بار اینجوری شدم فکر کنممممم درست یادم نیست همین بود دقیق یا نه اما تو ذهنمه

ولی اسم علمیش فلج خوابه