2777
2789
عنوان

یه سوال تعیین مهریه با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 72 پست
وابسته شدم چه حرفیه دیگهچیزی ک زیاده پسر،پسر خوب هم کم نیستقید اینو بزن مطمئن باش دوباره میتونی عاشق ...

دقیقا همینه من بهش گفتم مگ نگفتم زدن خط قرمز منه الان داری چی زر زر میکنی میگف ارههههه میزنم والا حوصله بحثاشو نداشتم فقط دلم شکست کاش خیانت کنه جلو چشم دلم ازش سیر بشه بره خدا جواب دل شکستم رو بهش بده

ببینم تو متولد ۸۴ بعد ۴ساله با یه نفری الانم سره مهریه دارید بحث میکنید؟ جوونی هیچی‌تو اصلا بچگی کرد ...

🥲واقعا نمیدونم نه واقعا نکردم همش هم تقصیر سخت گیری پدر مادرمه ک افتادم تو این وضع اکر اونا باهام خوب بودن درست باهام تا میکردن الان این وضعم نبود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا همینه من بهش گفتم مگ نگفتم زدن خط قرمز منه الان داری چی زر زر میکنی میگف ارههههه میزنم والا حو ...

خدا جواب دل شکستت رو نمیده به خودت بیا

خدا بهت عقل داده که فکر کنی

در هرصورت نظرمن این بود شما هر تصمیمی خواستی بگیر🤷🏻‍♀️

کاربری دوستم فعلا دست منه
خدا جواب دل شکستت رو نمیده به خودت بیاخدا بهت عقل داده که فکر کنیدر هرصورت نظرمن این بود شما هر تصمی ...

درسته هعی خدا چیبگم زندگی خودمم خوب نیس چند بار خودکشی ناموفق داشتم واقعا دیگه نمیکشم خسته شدم به یول اون دختر من بچگی نکردم وقتیم هم بچه تر بودم پدر مادرم دنیا رو به کامم تلخ کردن اینم از وضع الانم ک هر چی سگ دو بزنم برا شغل و درس که پیرا و دبیری زبان قبول شدم نرفتم الان پشیمونم ولی هیچ کاری نمیشه کرد هیچ کاری هیچ راه فرار از این وضع لعنتی ندارم خدا چرا گفته خودکشی گناهه یعنی گناه نیس ک من تو این وضع بمونم؟چرا خدا نمیخواد کمکی بکنه

سنت ولی خیلی کمه ها هرچی خانوادت گفتن گوش کن

آره فعلا خودم نه باهاش بهم میزنم نه چیزی صبر میکنم تا موقع خواستگاری تازه اونم اگر بتونه میدونم از پسش هم بر نمیاد تا اونجا هم بخواد این رابطه رو ببره آدم موندن نیست اونجا یا قبلش باهاش حرف میزنم ببینم چی میشه یا میگم پدرم به حرفم گوش نمیده دیگ ته راهم چون جدا هم بشم از الان خودم اذیت میشم حداقل میگم برم شاید راه عوض شد

درسته هعی خدا چیبگم زندگی خودمم خوب نیس چند بار خودکشی ناموفق داشتم واقعا دیگه نمیکشم خسته شدم به یو ...

خیلی از ادما حال روحیشون بده،تنهایی رو تجربه کردن،مستقل نیستن و...اما اینا دلیل نمیشه اجازه بدی هرکسی هرجوری دوست داره باهات رفتار کنه!عزت نفس داشته باش

همه ی ادما یه موقع هایی تو زندگیشون ناراحتن حس میکنن ضعیفن،تنهان نا امید میشن اما میگذره

تلاش کن شرایطتت رو تغییر بدی و به خاطر تنها بودن یا حال روحی بد هیچوقت به کسی وابسته نشو 

کاربری دوستم فعلا دست منه
خیلی از ادما حال روحیشون بده،تنهایی رو تجربه کردن،مستقل نیستن و...اما اینا دلیل نمیشه اجازه بدی هرکس ...

والا هر روز دارم تو خونه پدرم با زجر میرم جلو الانم با دعوای فجیعشون پا شدم منم بدترش کردم الان خودکشی مکنم