2777
2789
عنوان

اگه بفهمید پارتنرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب مطمئن نیستم نمیدونم چی میگن که 😑ولی دارم خودمو گول میزنم نمیخام باور کنم

تو حتی مستقیما هم بهت ثابت شه بهونه پیدا میکنی که باز باهاش بمونی🤦🏻‍♀️

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ببین چقد احمق فرضت کرده ک بهت میگ باهام بحث نکن و ک.شر نگو درصورتیک درحال خیانت کردنه..قشنگ یا مطمئنه ب این راحتیا ولش نمیکنی یا اینک واقعن براش یه دستمال کاغذی بازیافتی شدی ک اصن براش مهم نی قراره بمونی یا بری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
دخترا هر کار میکنید خودتون گول نزنید صادق باشید با خودتون

دخترای کم سن عقل درست ندارن برای همین پسرای سن بالا و پیر پسرای بی مسیولیت میرن سمت دخترای کم سن چون راحت گول میخورن و راحت میشه ازشون سواستفاده کرد 

دخترای کم سن عقل درست ندارن برای همین پسرای سن بالا و پیر پسرای بی مسیولیت میرن سمت دخترای کم سن چون ...

من خرس گنده هارم دیدم همینن خیلیا

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
ببین چقد احمق فرضت کرده ک بهت میگ باهام بحث نکن و ک.شر نگو درصورتیک درحال خیانت کردنه..قشنگ یا مطمئن ...

مطمئنه هرچی که بشه بازم ولش نمیکنم:)

دومیو نمیدونم شایدم هردوش

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

سعیمو میکنم🙂

باتو چت نکمه بادیگرق چت کنه بعد میخوای باهاش باشی بااون ۴ صبح چت کمه باتو نه؟

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مطمئنه هرچی که بشه بازم ولش نمیکنم:)دومیو نمیدونم شایدم هردوش

نگو که میخوای ادامه بدی 😐

کات کنننن😐

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚