2777
2789
عنوان

اگه بفهمید پارتنرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 51 پست
دلم نمیادددد نمیتونم تصور کنم ی روز باهاش حرف نزنم صداشو نشنوم بدون اینکه بهش شب بخیر بگم بخوایم🥲🥲 ...

همه کسایی که وابسته هستن و خواستن کات کنن اولش نمی‌تونستن ولی کات کردن و بعد یه مدت خوب شدن. پس توام میتونی 

اولش شاید خیلییی سخت باشه برات ولی بعدش عادی میشه. حاضری بمونی و ببینی اون با یکی دیگه می‌خنده با یکی دیگه حرف میزنه به یکی دیگه زنگ میزنه وقتی تورو داره؟ پس انقد خودتو خار و کوچیک نکن و برو 

چن وقته باهمین؟ چندسالته

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

همه کسایی که وابسته هستن و خواستن کات کنن اولش نمی‌تونستن ولی کات کردن و بعد یه مدت خوب شدن. پس توام ...

۱ سالو ۱ ماهه میشناسمش تو این ۱ سال ۴ تا دوس دختر داشته🥲نمیدونست من دوسش دارم 

۱۸سال ونیم🦥💔

قرار بود بخونم دانشگاهمو برم شهر اون ک پیشش باشم ولی ...

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۶

شاید قصد جدی نداره با همتون برای سرگرمی عه 

به نظرم کات و کن ارزش خودت و بیشتر بدون 

(میدونما سخته و قراره داغون ترین روزا رو بگذرونی ولی شاید اینطوری بهتر باشه) 

دقیقا همینهبا خط دیگه بهش پیام دادم تا فهمید منم باز بلاک کرد

وای نکن اینکارو خیلی بده...تو ولش کن اون خودش دنبالت میوفته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خب مطمئن نیستم نمیدونم چی میگن که 😑ولی دارم خودمو گول میزنم نمیخام باور کنم

همون که بدون اجازه شما جنس مخالفش چت و مت میکنه غیر قابل اعتماده ... خوبه که زود فهمیدین . خدارو شکر کن

خودتون رو دریابید سرییع.

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱