با یه دختر دیگه چت میکنه چند بارم پیش اومده باشه هر بار که بهش میگید چی میگفتی بهم شات بده هم نفرسته بعدشم بگه سر چیزای الکی بحث نکن باهام و ک.شر میگی هی چی بهش میگید؟شک نمیکنید واقعا؟که چیزی بینشون باشه😐بخدا انقد گریه دارم دارم کور میشم
چیکار کنم الان دوباره فهمیدم دیشبم تا ساعت ۴ باهاش حرف میزنه بعد من دیدم سین نمیکنه پیاممو ۱۱ونیم شب بخیر گفتم بهش ولی ساعت ۳ جوابمو داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍